Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση επιχειρηματιών αγροτουρισμού στην Καλαμάτα
Συνάντηση - συζήτηση για το θεσμικό πλαίσιο του αγροτουρισμού

Συνάντηση επιχειρηματιών αγροτουρισμού στην Καλαμάτα

Στην Μεγάλη Μαντίνεια, την Καρδαμύλη και την Καλαμάτα επισκέφθηκε αντιπροσωπεία επιχειρηματιών αγροτουρισμού από Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Κορινθία, Εύβοια και Αθήνα και ξεναγήθηκε από τον πρόεδρο της Ένωσης Αγροτουρισμού Πελοποννήσου, κ. Σωτήρη Μαρίνη.

Στην Μεγάλη Μαντίνεια, την Καρδαμύλη και την Καλαμάτα επισκέφθηκε αντιπροσωπεία επιχειρηματιών αγροτουρισμού<...> από Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Κορινθία, Εύβοια και Αθήνα και ξεναγήθηκε από τον πρόεδρο της Ένωσης Αγροτουρισμού Πελοποννήσου, κ. Σωτήρη Μαρίνη.

Ένα από τα θέματα που απασχολούν σήμερα τις Ενώσεις αγροτουρισμού, είναι τα κριτήρια ποιότητας, με κατηγοριοποίηση στα κριτήρια Aμιλλας, Αρχιτεκτονικής, Εξοπλισμού, Υπηρεσιών, Γαστρονομίας, Περιβάλλοντος και Πολιτισμού. Οι επισκέψεις – συναντήσεις προσφέρουν την δυνατότητα στους επιχειρηματίες αγροτουρισμού να αντιληφθούν πληρέστερα την κατάσταση του αγροτουρισμού στην Ελλάδα.

Την 31η Μαρτίου μετείχαν όλοι σε συνάντηση-συζήτηση για το θεσμικό πλαίσιο του αγροτουρισμού στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (πρώην Σχολές Παπαφλέσσα) του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας. Στην συνάντηση εισηγήθηκε ο αντινομάρχης Μεσσηνίας κ. Αναστασόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας κ. Γεώργιος Καραμπάτος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτουρισμού Πελοποννήσου κ. Σ. Μαρίνης και ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης (δημοσιογράφος, συνεργάτης του ΑγρΟραμα). O κ. Γ. Καραμπάτος δήλωσε ότι “ο Αγροτουρισμός είναι μονόδρομος για την βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του αγροτικού χώρου”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024