Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣυνάντηση Γ. Καρατζαφέρη με απολυμένους συμβασιούχους της ΟΑ
Γ. Καρατζαφέρης: Οι συμβασιούχοι κινούσαν την Ολυμπιακή

Συνάντηση Γ. Καρατζαφέρη με απολυμένους συμβασιούχους της ΟΑ

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των συμβασιούχων της Ολυμπιακής Αεροπορίας είχε χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Γ. Καρατζαφέρης, στα γραφεία του Κόμματος. Βασικό θέμα της συνάντησης ήταν η […]

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των συμβασιούχων της Ολυμπιακής Αεροπορίας είχε χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.<...>, κ. Γ. Καρατζαφέρης, στα γραφεία του Κόμματος. Βασικό θέμα της συνάντησης ήταν η απόλυση εκατοντάδων συμβασιούχων της Ολυμπιακής.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε: “Η βιτρίνα λέει για μια πετυχημένη πώληση ενός δημοσίου αγαθού. Της Ολυμπιακής. Η αλήθεια όμως είναι ότι κάποιοι άνθρωποι βρίσκονται στο δρόμο. Είναι οι συμβασιούχοι, είναι αυτοί που στην ουσία κινούσαν την Ολυμπιακή και για τους οποίους δεν υπάρχει καμιά πρόβλεψη. Έτσι βρέθηκαν μετέωροι, χωρίς δουλειά, χωρίς προοπτική. Πιστεύω λοιπόν ότι η Πολιτεία πρέπει πριν απ`όλα, να είναι εντάξει απέναντι σε εκείνους που κρατούσαν όρθια την Ολυμπιακή. Πρέπει κάτι να γίνει”.

Ο εκπρόσωπος των συμβασιούχων κ. Λάμπρος Κοκοτός, με δήλωσή του, ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ για τη συνάντηση και δήλωσε: “Είμαστε περίπου 1.000 εργαζόμενοι που μετά την πώληση της Ολυμπιακής βρισκόμαστε στο δρόμο. Δεν έχει γίνει καμιά ουσιαστική πρόβλεψη για εμάς και αυτή την εποχή βρισκόμαστε σε επαφή με κόμματα και υπουργεία για να δούμε πως μπορεί να λυθεί και το δικό μας θέμα. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο για τη συμπαράστασή του και για την υπόσχεσή του πως θα βοηθήσει όσο μπορεί την κατάσταση να προχωρήσει και το δικό μας θέμα. Ένα θέμα που είναι και σχετικά άγνωστο, γιατί πλανάται μια αίσθηση στην κοινωνία ότι τα θέματα της Ολυμπιακής έχουν λυθεί. Δυστυχώς δεν είναι έτσι. Είμαστε περίπου 1.000 εργαζόμενοι που είμαστε στο δρόμο”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024