Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΣυνάντηση HAPCO με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Υγείας
Ενημέρωση για τη δυσχερή θέση της ελληνικής συνεδριακής αγοράς

Συνάντηση HAPCO με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Υγείας

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Αντώνη Δημόπουλο πραγματοποίησαν την Παρασκευή 16 Απριλίου 2010 ο πρόεδρος του Δ.Σ. του HAPCO, κ. Ντίνος Αστράς και ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ., κ. Παναγιώτης Ποδηματάς, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τη δυσχερή θέση της…

Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Αντώνη Δημόπουλο πραγματοποίησαν την Παρασκευή 16<…> Απριλίου 2010 ο πρόεδρος του Δ.Σ. του HAPCO, κ. Ντίνος Αστράς και ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ., κ. Παναγιώτης Ποδηματάς, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τη δυσχερή θέση της ελληνικής συνεδριακής αγοράς, έπειτα από την έκδοση της Ερμηνευτικής Εγκυκλίου 6434 του ΕΟΦ με θέμα “Έγκριση διεξαγωγής εκδηλώσεων ιατρικής ενημέρωσης και έκδοση αδείας χρηματοδότησης αυτών”.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Δημόπουλος επέδειξε στους εκπροσώπους του HAPCO διάθεση συνεργασίας και επίλυσης των προβλημάτων που έχουν προκύψει στον τρόπο λειτουργίας της ελληνικής συνεδριακής αγοράς, ενώ δεσμεύτηκε προσωπικά, έπειτα από τον επερχόμενο διορισμό νέου Προέδρου του ΕΟΦ, να πραγματοποιηθεί συνάντηση με εκπροσώπους του HAPCO, του ΣΦΕΕ, του ΕΟΦ και λοιπών φορέων, ώστε να καταγραφούν τα κριτήρια έγκρισης διοργάνωσης ιατρικών συνεδρίων από τον ΕΟΦ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024