Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση Πατέλλη και Ευαγγέλου με Whitley στις ΗΠΑ

Συνάντηση Πατέλλη και Ευαγγέλου με Whitley στις ΗΠΑ

Με τον πρόεδρο των tour operators Αμερικής (USTOA) κ. R. Whitley είχε συνομιλίες ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Ι. Πατέλλης και ο κ. Ι. Ευαγγέλου, πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών & […]

Με τον πρόεδρο των tour operators Αμερικής (USTOA<.>) κ. R. Whitley είχε συνομιλίες ο πρόεδρος του ΕΟΤ<.> κ. Ι. Πατέλλης και ο κ. Ι. Ευαγγέλου<...>, πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδος, HATTA<.>, κατά την επίσημη επίσκεψή τους στη Νέα Υόρκη.

O κ.Whitley, διαβεβαίωσε τον πρόεδρο του ΕΟΤ, ότι παρά τη δυσμενή εξέλιξη του εξερχόμενου τουρισμού της Αμερικής, η Ελλάδα παραμένει ένας αγαπητός προορισμός της USA. O κ. Πατέλλης εξήγησε στον συνομιλητή του την καμπάνια της χώρας, την ειδική καμπάνια της Αθήνας και της Αττικής, όπως επίσης και το πρόγραμμα co-op. Προηγουμένως είχε γίνει ειδική παρουσίαση από τους New York Times, από επιτελείο με επικεφαλής, την Theresa Mekann, κατά την παράθεση γεύματος των New York Times προς τιμή του κ. Πατέλλη.

Επίσης, ο κ. Πατέλλης ανήγγειλε το πρόγραμμα συνεργασίας με Αμερικανικά Πανεπιστήμια, σύμφωνα με το οποίο το Princston αναλαμβάνει μέσω της ειδικής έδρας για ελληνικές σπουδές, με αρμόδιο Καθηγητή τον κ. Γόντικα, να επιλέξει μεταξύ όλων των Πανεπιστημίων της Αμερικής πέντε τελειόφοιτους μαθητές που θα έλθουν στην Ελλάδα, μέσω του ΕΟΤ και θα παραμείνουν φωτογραφίζοντας την Αθήνα και γράφοντας για αυτήν ενώ στη συνέχεια θα εκθέσουν τα δημιουργήματά τους.

Παράλληλα, διανεμήθηκε σε ειδική τελετή στα Ηνωμένα Έθνη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την εκεχειρία σε 1700 άτομα-εκπροσώπους το ειδικό διαφημιστικό υλικό του ΕΟΤ για την προβολή της χώρας.

Η επίσημη επίσκεψη του κ. Ι. Πατέλλη στις ΗΠΑ θα ολοκληρωθεί με συμμετοχή στις εκδηλώσεις για την 11η Σεπτέμβρη, με επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ.κ. Δημήτριο με συνεντεύξεις στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης και αμερικάνικα περιοδικά και με συναντήσεις με οικονομικούς παράγοντες. Αύριο αναχωρεί για τον Καναδά για νέες συναντήσεις με τους εκεί παράγοντες και φορείς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023