Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυνάντηση Στυλιανίδη με εκπροσώπους εργαζομένων των Ολυμπιακών Αερογραμμών
Χωρίς διακοπή του πτητικού έργου της

Συνάντηση Στυλιανίδη με εκπροσώπους εργαζομένων των Ολυμπιακών Αερογραμμών

Με τους εργαζόμενους στην Ολυμπιακή συναντήθηκε χθες το απόγευμα, ο υπουργός Μεταφορών Ευριπίδης Στυλιανίδης. Πάγια θέση των εργαζομένων, όπως δήλωσαν οι εκπρόσωποί τους μετά τη συνάντηση, είναι μια δημόσια βιώσιμη Ολυμπιακή, αφήνοντας ανοιχτό…

Με τους εργαζόμενους στην Ολυμπιακή συναντήθηκε χθες το απόγευμα, ο υπουργός Μεταφορών Ευριπίδης Στυλιανίδης<...>. Πάγια θέση των εργαζομένων, όπως δήλωσαν οι εκπρόσωποί τους μετά τη συνάντηση, είναι μια δημόσια βιώσιμη Ολυμπιακή, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγή της θέσης αυτής μετά το επόμενο ετήσιο συνέδριο της Ομοσπονδίας τους, που θα γίνει τον επόμενο μήνα.

Από την πλευρά του ο κ. Στυλιανίδης τόνισε στους εργαζόμενους ότι το σχέδιο ιδιωτικοποίησης είναι υποχρεωτικό να εφαρμοστεί και από την Κομισιόν. Για μετρημένη αισιοδοξία έκαναν λόγο κύκλοι του υπουργείου Μεταφορών, αναφερόμενη στην εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με τον Ομιλο Marfin και διαβεβαιώνουν ότι η μετάβαση της Νέας Ολυμπιακής θα γίνει απολύτως ομαλά, χωρίς να υπάρξει ούτε μία ημέρα διακοπής του πτητικού της έργου.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023
18/09/2023
15/09/2023