Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση της γενικής γραμματέως Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης με πολωνική αντιπροσωπεία
Τουριστική πολιτική

Συνάντηση της γενικής γραμματέως Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης με πολωνική αντιπροσωπεία

Συζητήθηκε η διερεύνηση τρόπων της περαιτέρω ενίσχυσης της συνεργασίας της Πολωνίας με την χώρα μας στον τομέα του τουρισμού και ιδιαίτερα των ειδικών μορφών τουρισμού όπως θρησκευτικός, πολιτιστικός κ.ά., καθώς και την αδελφοποίηση πόλεων.

Η γενική γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κα Ολυμπία Αναστασοπούλου, πλαισιούμενη από τον Διπλωματικό Σύμβουλο του υπουργού, πρέσβη κ. Δημήτριο Αζεμόπουλο, είχε μια εποικοδομητική και στοχευμένη συνάντηση με Πολωνική Αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από τον πρέσβη της Πολωνικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα ΑΕ Artur Lompart, την Iwona Wieczorek, διευθύντρια του Εθνικού Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τον Radosslaw Dobrowski, δήμαρχο του Suprasl.

Συζητήθηκε ιδιαίτερα η διερεύνηση τρόπων της περαιτέρω ενίσχυσης της συνεργασίας της Πολωνίας με την χώρα μας στον τομέα του τουρισμού και ιδιαίτερα των ειδικών μορφών τουρισμού όπως θρησκευτικός, πολιτιστικός κ.ά., καθώς και την αδελφοποίηση πόλεων.

Τέλος, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στους ισχυρούς και άρρηκτους δεσμούς που συνδέουν τις δύο χώρες, ενώ τέθηκαν οι βάσεις για το πλαίσιο συνεργασίας αναφορικά την προαγωγή του τουρισμού και την ενίσχυση εκπαιδευτικών δράσεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024