Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση της ΓΕΠΟΕΤ με τον νέο υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών
Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού

Συνάντηση της ΓΕΠΟΕΤ με τον νέο υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών

Η συνάντηση είχε ως αντικείμενο όλα τα εκκρεμή θέματα του κλάδου των τουριστικών λεωφορείων, των διεθνών τακτικών λεωφορειακών γραμμών και των οδικών επιβατικών μεταφορών εν γένει σε επίπεδο χώρας, καθώς και πρωτοβουλιών που το Υπουργείο θα πρέπει να αναλάβει για την αποτελεσματική ρύθμιση και την βιώσιμη ανάπτυξη του κλάδου.

Συνάντηση πρώτης γνωριμίας και εργασίας με τον νέο υφυπουργό Μεταφορών κ. Νίκο Μαυραγάνη πραγματοποίησε το προεδρείο της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στο γραφείο του.

Η συνάντηση η οποία έγινε σε εγκάρδιο κλίμα είχε ως αντικείμενο όλα τα εκκρεμή θέματα του κλάδου των τουριστικών λεωφορείων, των διεθνών τακτικών λεωφορειακών γραμμών και των οδικών επιβατικών μεταφορών εν γένει σε επίπεδο χώρας, καθώς και πρωτοβουλιών που το υπουργείο θα πρέπει να αναλάβει για την αποτελεσματική ρύθμιση και την βιώσιμη ανάπτυξη του κλάδου.

Η ΓΕΠΟΕΤ μετέφερε στο νέο υφυπουργό τα πρώτα θετικά μηνύματα που εκπέμπουν οι αγορές του εξωτερικού για την τουριστική περίοδο του 2017 που έχει ήδη ξεκινήσει και την ανάγκη ενίσχυσης του περιηγητικού τουρισμού, καθώς είναι ο πιο προσοδοφόρος τόσο για την Πολιτεία όσο και για τις τοπικές κοινωνίες που εμπλέκονται.

Η Ομοσπονδία επαναβεβαίωσε την πρόθεση του κλάδου των τουριστικών γραφείων και τουριστικών λεωφορείων να στηρίξει κάθε εθνική προσπάθεια για τη διεύρυνση του περιεχομένου και της διάρκειας του τουριστικού προϊόντος της χώρας και να συμβάλλει με την παροχή καινοτόμων, ποιοτικών και εξαιρετικά ανταγωνιστικών από πλευράς κόστους υπηρεσιών μεταφορών στο εγχώριο και διεθνές επιβατικό κοινό και στους μαθητές των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων της χώρας μας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
21/03/2023
20/03/2023
17/03/2023
16/03/2023
15/03/2023
14/03/2023