Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣυνεχίζεται η έντονη αρθρογραφία για την Ελλάδα στην Ιαπωνία

Συνεχίζεται η έντονη αρθρογραφία για την Ελλάδα στην Ιαπωνία

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του τηλεοπτικού και περιοδικού τύπου της Ιαπωνίας, λόγω των Ολυμπιακών μας αγώνων, βρίσκεται την εποχή αυτή η Ελλάδα, με ποικίλα προγράμματα και αρθρογραφία, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ…

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του τηλεοπτικού και περιοδικού τύπου της Ιαπωνίας, λόγω των Ολυμπιακών μας αγώνων, βρίσκεται<...> την εποχή αυτή η Ελλάδα, με ποικίλα προγράμματα και αρθρογραφία, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ.

Εκτεταμένη αρθρογραφία, για τα νέα της Αθήνας, τη μοναδική ομορφιά της Σαντορίνης, την Ελληνική γαστρονομία και τις ευκαιρίες για ψώνια περιλαμβάνει το τεύχος Μαΐου, του περιοδικού Tabi Ranking, κυκλοφορίας 100.000 αντιτύπων.

Πρόγραμμα ιστορικού περιεχομένου, διάρκειας μία περίπου ώρας “Discovery of the World`s Mystery”, για την Αθήνα, τις Μυκήνες και τον Scliemann, θα παρουσιασθεί από το τηλεοπτικό κανάλι TV Man Union, στα τέλη Μαΐου.

Αλλη μία έγχρωμη διαφημιστική καταχώριση, με τίτλο “Ancient World” και με θέμα τους Ολυμπιακούς μας Αγώνες, περιλαμβάνει η εφημερίδα Nikkan Sports, φύλλο 5ης Μαΐου, πρωτοβουλίας της εφημερίδας και συνεργασίας ΕΟΤ.

Τέλος, δισέλιδη αρθρογραφία, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, την Αθήνα και τον Μαραθώνα περιλαμβάνει, επίσης, το φύλλο, 5ης Μαΐου, της οικονομικής εφημερίδας Nihon Keizai Shimbun.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024