Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνεχίζεται κανονικά η λειτουργία των γραφείων του ΕΟΤ στην Αυστραλία

Συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία των γραφείων του ΕΟΤ στην Αυστραλία

Κανονικά συνεχίζεται η λειτουργία των γραφείων του ΕΟΤ στην Αυστραλία, σύμφωνα με δηλώσεις της διευθύντριας των γραφείων, κ. Ζηνοβίας Λαμπρινίδου, η οποία διέψευσε το σχετικό δημοσίευμα της ομογενειακής εφημερίδας `Ελληνικός Κήρυκας`, στο οποίο αναφερόταν ότι η εντολή για το κλείσιμο της συγκεκριμένης ΔΙ.Τ.ΕΞ είχε…

Κανονικά συνεχίζεται η λειτουργία των γραφείων του ΕΟΤ στην Αυστραλία, σύμφωνα με δηλώσεις της διευθύντριας των γραφείων<...>, κ. Ζηνοβίας Λαμπρινίδου, η οποία διέψευσε το σχετικό δημοσίευμα της ομογενειακής εφημερίδας `Ελληνικός Κήρυκας`, στο οποίο αναφερόταν ότι η εντολή για το κλείσιμο της συγκεκριμένης ΔΙ.Τ.ΕΞ είχε δοθεί από τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Χαρακτηριστικά, το δημοσίευμα ανέφερε ότι “μετά την Ολυμπιακή, άλλη μια κρατική υπηρεσία της Ελλάδας στην Αυστραλία βάζει λουκέτο στα γραφεία της”, σχολιάζοντας ότι “η απόφαση του υπουργού δεν ξαφνιάζει την ομογένεια, γιατί τα γραφεία τα τελευταία χρόνια υπολειτουργούν και ουδεμία υπηρεσία προσφέρουν”. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κ. Λαμπρινίδου “διατάχθηκε” να παραδώσει τα κλειδιά των γραφείων του ΕΟΤ στο Γενικό Προξενείο του Σίδνεϊ.

“Αυτό που συμβαίνει”, διευκρίνισε η κ. Λαμπρινίδου, “είναι ότι αντικαταστάθηκα εγώ, που θα επιστρέψω στην Αθήνα. Για την ώρα δεν έχει οριστεί αντικαταστάτης μου. Το γραφείο, όμως, με έναν υπάλληλο, το κ. Στέφανο Ιωαννίδη, θα συνεχίσει να λειτουργεί και να δίνει πληροφορίες σε όσους θέλουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα. Δεν παρέδωσα τα κλειδιά του γραφείου στο προξενείο, γιατί δεν μου ζητήθηκε κάτι τέτοιο”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024