Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣυνεχίζονται τα τηλεοπτικά αφιερώματα με θέμα την Ελλάδα στα Ιαπωνικά ΜΜΕ

Συνεχίζονται τα τηλεοπτικά αφιερώματα με θέμα την Ελλάδα στα Ιαπωνικά ΜΜΕ

Στην έκθεση `Tour Expo 2005`, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Osaka, συμμετείχε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού – Ε.Ο.Τ.,με τη συνεργασία της JATA, Japan Association of Travel Agents, όπου παρουσίασε το διαφημιστικό […]

Στην έκθεση `Tour Expo 2005`, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Osaka, συμμετείχε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού – Ε.Ο.Τ.,<...>με τη συνεργασία της JATA, Japan Association of Travel Agents, όπου παρουσίασε το διαφημιστικό πρόγραμμα του Ε.Ο.Τ. στην Ιαπωνία, στο οποίο προβάλλεται η σύγχρονη ζωή της Ελλάδας και τα μνημεία της παγκόσμιας κληρονομιάς της. Επίσης, ο Ε.Ο.Τ. συμμετείχε και στα δύο ειδικά σεμινάρια για τους τουριστικούς επιχειρηματίες και καταναλωτές, που διοργάνωσε επίσης η JATA.

Μάλιστα, κατόπιν συνεργασίας του Ε.Ο.Τ. με αρκετούς τηλεοπτικούς σταθμούς της Ιαπωνίας, συνεχίζονται και τους επόμενους μήνες τα τηλεοπτικά αφιερώματα με θέμα την Ελλάδα στα εθνικά δίκτυα της χώρας, καθώς, όπως φαίνεται το ενδιαφέρον επίσκεψης της χώρας μας παραμένει αμείωτο.

Αξίζει να αναφερθεί πως τηλεοπτικό συνεργείο από την Ιαπωνία επισκέφθηκε τον περασμένο Ιούλιο, την Αθήνα, την Κόρινθο και τις Μυκήνες, για το μουσικό πρόγραμμα `Earth Navi`, το οποίο είναι αφιερωμένο στα όμορφα τοπία του κόσμου, και θα παρουσιαστεί το προσεχή Σεπτέμβρη.

Ακόμα, το κανάλι NHK, θα έχει αφιέρωμα στο μουσικό έργο διάφορων γνωστών συνθετών, καθώς και στην Αθήνα, τον Πειραιά και την Κρήτη στο πρόγραμμα `Meikyoku Album`, που θα παρουσιαστεί το φετινό Νοέμβριο.

Τέλος, η σύγχρονη ζωή της Αθήνας και της Σαντορίνης θα παρουσιάζεται σύντομα, σε ειδικές οθόνες (monitor screens) των κέντρων διασκέδασης & μουσικής Karaoke, που κατασκευάζει γνωστή εταιρία της Ιαπωνίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024