Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνέδριο για τις σχέσεις των περιφερειακών ΜΜΕ με τον πολιτισμό κα τον τουρισμό
Συνέδρια

Συνέδριο για τις σχέσεις των περιφερειακών ΜΜΕ με τον πολιτισμό κα τον τουρισμό

Στο Δίον Πιερίας διεξάγεται φέτος το ετήσιο συνέδριο των δημοσιογράφων του επαρχιακού Τύπου και εξειδικεύεται στη σχέση και την αλληλεξάρτηση των ΜΜΕ με τους φορείς του πολιτισμού και του τουρισμού την περίοδο της κρίσης, αλλά και των δυνατοτήτων συνεργίας για την ανάκαμψη.

Ο πολιτισμός και ο τουρισμός αποτελούν τις θεματικές ενότητες του ετήσιου συνεδρίου της Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου, το οποίο φέτος τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας & Θράκης και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου και την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας.

Το συνέδριο θα φιλοξενηθεί το τριήμερο 30, 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου 2014 στο Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών στο Δίον, με παράλληλη παρουσίαση των εκδηλώσεων του 43ου Φεστιβάλ Ολύμπου και αναμένεται να το παρακολουθήσουν 100 περίπου δημοσιογράφοι από όλη την Ελλάδα.

Το κεντρικό θέμα του συνεδρίου επικεντρώνεται στο τρίπτυχο “περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης – πολιτισμός – τουρισμός” και εξειδικεύεται στη σχέση και την αλληλεξάρτηση των ΜΜΕ με τους φορείς του πολιτισμού και του τουρισμού την περίοδο της κρίσης, αλλά και των δυνατοτήτων συνεργίας για την ανάκαμψη.

“Η ελληνική πραγματικότητα την οποία αφομοιώνουμε σήμερα όλοι, καθιστούν το συνέδριο επίκαιρο και αποτελεσματικό μιας και θα προτείνει λύσεις για εξεύρεση ευκαιριών που θα αμβλύνουν την ύφεση και την ανεργία και θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη, ιδιαίτερα στην ελλαδική περιφέρεια”, αναφέρει η Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου.

Ακόμη, το Σάββατο το πρωί πριν την ανάπτυξη των εισηγήσεων, ο ΟΡ.ΦΕ.Ο. θα παρουσιάσει το πρόγραμμα των παραστάσεων του 43ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2014, του οποίου η επίσημη έναρξη προγραμματίζεται για το Σάββατο 5 Ιουλίου. Οι σύνεδροι στο περιθώριο των εργασιών θα ξεναγηθούν στους αρχαιολογικούς χώρους της Πιερίας, τον Εθνικό Δρυμό Ολύμπου.

Το φετινό ετήσιο συνέδριο των δημοσιογράφων του επαρχιακού Τύπου είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αείμνηστου εκδότη και δημοσιογράφου Αλέξη Τσούφλια και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το μεσημέρι με τη γνωστοποίηση των συμπερασμάτων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024