Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνέδριο για τον Αγροτουρισμό προγραμματίζει ο Δήμος Πέτρας

Συνέδριο για τον Αγροτουρισμό προγραμματίζει ο Δήμος Πέτρας

Συνέδριο για τον Αγροτουρισμό προγραμματίζει για το Σεπτέμβριο ο Δήμος Πέτρας, με θέμα: ‘Η εξέλιξη του Αγροτουρισμού στην Ελλάδα – 17 χρόνια πορείας – Προοπτική’. Ο Δήμος Πέτρας, υπό την […]

Συνέδριο για τον Αγροτουρισμό<.> προγραμματίζει για το Σεπτέμβριο ο Δήμος Πέτρας, με θέμα<…>: ‘Η εξέλιξη του Αγροτουρισμού στην Ελλάδα – 17 χρόνια πορείας – Προοπτική’.

Ο Δήμος Πέτρας, υπό την αιγίδα του υπουργείου Αιγαίου και σε συνεργασία με τον Αγροτουριστικό Συνεταιρισμό Γυναικών Πέτρας – τον πρώτο στην Ελλάδα – οργανώνει το Συνέδριο αυτό για να προωθήσει και να αναπτύξει τις σχέσεις συνεργασίας των Συνεταιρισμών στο χώρο του Β. Αιγαίου (Λέσβος, Λήμνος, Χίος) και άλλων συνεταιρισμών από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Επίσης, θα επιδιωχθεί η σύσταση ομοσπονδίας των συνεταιρισμών της Λέσβου. Η ιδέα αυτή έχει ωριμάσει μετά από συζητήσεις που έγιναν σε άλλες εκδηλώσεις για τον Αγροτουρισμό και κρίνεται ότι είναι καιρός να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις.

Στο συνέδριο θα εξεταστούν οι νέες ευκαιρίες και αναπτυξιακές δυνατότητες καθώς θα γίνει ενημέρωση για την ένταξη έργων που τους αφορούν στο Γ΄ ΚΠΣ (Γυναικεία Επιχειρηματικότητα), Leader και άλλα προγράμματα.

Ο Δήμος Πέτρας που βοήθησε για την ίδρυση του νέου Γυναικείου Αγροτουριστικού – Αγροβιοτεχνικού Συνεταιρισμού Στύψης – Υψηλομετώπου, δίνει ιδιαίτερη σημασία στη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα και πιστεύει ότι με το Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στην Πέτρα, θα γίνει ένα μεγάλο βήμα για την πορεία και την προοπτική των Συνεταιρισμών της Λέσβου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024