Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνεργασία Ο. Κεφαλογιάννη – Ν. Δένδια εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου
Τουριστική πολιτική

Συνεργασία Ο. Κεφαλογιάννη – Ν. Δένδια εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου

Θέμα των περιφερειακών συσκέψεων μεταξύ των Υπουργείων Δημοσίας Τάξης και Τουρισμού θα είναι μεταξύ άλλων, η τουριστική αστυνόμευση, το παραεμπόριο στις τουριστικές περιοχές, η ηχορύπανση και ο έλεγχος των διαβατηρίων.

Ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου, ο υπουργός Δημοσίας Τάξης κ. Νίκος Δένδιας και η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, αποφάσισαν τη διενέργεια σειράς περιφερειακών συσκέψεων, με σκοπό την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και το συντονισμό των δύο υπουργείων με την Περιφερειακή και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Θέμα των συσκέψεων θα είναι μεταξύ άλλων, η τουριστική αστυνόμευση, το παραεμπόριο στις τουριστικές περιοχές, η ηχορύπανση και ο έλεγχος των διαβατηρίων.

Οι συσκέψεις θα πραγματοποιηθούν το Μάιο και τον  Ιούνιο και θα συμμετέχουν οι υπουργοί, οι γενικοί γραμματείς των δύο υπουργείων κ.κ. Π. Γεωργιάδης και Α. Λιάσκος, περιφερειάρχες, αντιπεριφερειάρχες, δήμαρχοι, αστυνομικοί διευθυντές και τουριστικοί φορείς της κάθε περιφέρειας.

Η πρώτη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαΐου 2013 στην Κέρκυρα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024