Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνεργασία της Αυτοδιαχείρισης με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων
Πνευματικά δικαιώματα

Συνεργασία της Αυτοδιαχείρισης με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων

Τα μέλη του Συνδέσμου προσχωρούν αυτόματα στη Σύμβαση Συνεργασίας και επωφελούνται άμεσα από τους ευνοϊκούς όρους της για κάθε μελλοντική διοργάνωση για την οποία θα αποκτήσουν την άδεια ζωντανής δημόσιας εκτέλεσης – παρουσίασης μουσικών έργων στο κοινό από τον Οργανισμό.

Σύμβαση Συνεργασίας με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων για τα Πνευματικά Δικαιώματα υπέγραψε η Αυτοδιαχείριση, επισφραγίζοντας, έτσι, “μία μακρόχρονη σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και σεβασμού”.

Η Σύμβαση που υπεγράφη λίγο πριν την εκπνοή του προηγούμενου έτους και έχει διάρκεια δύο ετών (2020-2021), ρυθμίζει την καταβολή δικαιωμάτων που αφορούν στο εκπροσωπούμενο ρεπερτόριο του Οργανισμού, τόσο για ζωντανές συναυλίες, όσο και για live streaming συναυλίες, οι οποίες διατίθενται από ιστοσελίδα του διοργανωτή.

Τα μέλη του Συνδέσμου, τα οποία ανέρχονται σε 60 περίπου φυσικά και νομικά πρόσωπα, προσχωρούν αυτόματα στη Σύμβαση Συνεργασίας και επωφελούνται άμεσα από τους ευνοϊκούς όρους της για κάθε μελλοντική διοργάνωση για την οποία θα αποκτήσουν την άδεια ζωντανής δημόσιας εκτέλεσης – παρουσίασης μουσικών έργων στο κοινό από τον Οργανισμό.

Σε μια ιδιαίτερη κρίσιμη περίοδο για τα πνευματικά δικαιώματα και με δεδομένη τη ραγδαία αύξηση της ψηφιακής χρήσης μουσικής που καταγράφεται παντού, η Αυτοδιαχείριση συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με όλο το φάσμα της αγοράς και ολοκληρώνει σημαντικές και αμοιβαία επωφελείς συνεργασίες, με γνώμονα πάντα την προάσπιση των συμφερόντων των μελών της.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024