Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνεργασία του Συμβουλίου Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού με τον Όμιλο Intuition Communication
Ιατρικός τουρισμός

Συνεργασία του Συμβουλίου Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού με τον Όμιλο Intuition Communication

Κεντρικό στόχο της συμφωνίας του Συμβουλίου Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού με τον Όμιλο Intuition Communication αποτελεί η δημιουργία διεθνών συνεργιών με σημαντικούς stakeholders της παγκόσμιας βιομηχανίας ιατρικού τουρισμού και η παροχή τεχνογνωσίας.

Το Συμβούλιο Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού ΕΛΙΤΟΥΡ ανακοινώνει τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας για την προβολή της Ελλάδας στις αγορές του εξωτερικού ως προορισμού ιατρικού τουρισμού με τον Όμιλο Intuition Communication, τον σημαντικότερο ψηφιακό πάροχο ενημέρωσης στον χώρο της υγείας στη βρετανική αγορά και από τους σημαντικότερους διεθνείς παράγοντες στον τομέα του ιατρικού τουρισμού διεθνώς, που διαχειρίζεται μεταξύ άλλων το Treatment Abroad και το International Medical Travel Journal.

Κεντρικό στόχο της συμφωνίας αποτελεί η δημιουργία διεθνών συνεργιών με σημαντικούς stakeholders της παγκόσμιας βιομηχανίας ιατρικού τουρισμού και η παροχή τεχνογνωσίας.

Η συμφωνία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συμμετοχής της ΕΛΙΤΟΥΡ, στο IMTJ (International Medical Tourism Journal) Medical Travel Summit 2015 το οποίο πραγματοποιήθηκε 15-16 Απριλίου στο Λονδίνο και εκπροσωπήθηκε από το κ. Τάκη Μελέτη, αντιπρόεδρο της Goldair και μέλος του ΔΣ της ΕΛΙΤΟΥΡ.

Η συμφωνία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του στρατηγικού πλάνου δράσης της ΕΛΙΤΟΥΡ με καταληκτικό στόχο την εδραίωση της Ελλάδας ως προορισμού παγκόσμιας εμβέλειας στον τομέα του ιατρικού τουρισμού, συμβάλλοντας κατ’αυτόν τον τρόπο στην επίτευξη των εθνικών στόχων διαφοροποίησης του προσφερόμενου τουριστικού προϊόντος καθώς και της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024