Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνεργασία Υπουργείου Τουρισμού – Δήμου Αθηναίων για το Athens Every Week
Συνάντηση του Π. Γερουλάνου με το δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη

Συνεργασία Υπουργείου Τουρισμού – Δήμου Αθηναίων για το Athens Every Week

Οι σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης της Αθήνας μέσω της ενίσχυσης του τουρισμού, που μπορεί να αποτελέσει όχημα για την έξοδο της πόλης από την κρίση που βιώνει εσχάτως, συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος με το δήμαρχο…

Οι σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης της Αθήνας μέσω της ενίσχυσης του τουρισμού, που μπορεί να αποτελέσει όχημα για την έξοδο της πόλης από την κρίση που<...> βιώνει εσχάτως, συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος με το δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις δυνατότητες που προσφέρει το πιλοτικό πρόγραμμα “Αthens Every Week”, το οποίο λειτουργεί ως πλατφόρμα οργάνωσης και επικοινωνίας δράσεων που γίνονται στην πόλη, με στόχο να προσελκύσει επισκέπτες στην Αθήνα 52 εβδομάδες τον χρόνο.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Πραγματικά οι συνέργειες του Δήμου Αθηναίων με το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού είναι τεράστιες και οι δυνατότητες να παρεμβαίνουμε στα πράγματα είναι εξαιρετικά σημαντικές. Βρήκαμε τους χώρους απΆόπου μπορεί να ξεκινήσει η συνεργασία προκειμένου να έχουμε αποτελέσματα από τη δουλειά που θα κάνουμε από κοινού. Προτεραιότητά μας είναι να δουλέψουν μαζί οι φορείς που ασχολούνται με τον πολιτισμό, όμως κυρίως πρέπει να αναδείξουμε την Αθήνα σαν τουριστικό προορισμό”.

Ο δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε: “Mε μεγάλη χαρά διαπιστώνω το ενδιαφέρον του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού ειδικά για την Αθήνα και μέσα από το πρόγραμμα `Athens every week`, που έχει ήδη αρχίσει να λειτουργεί, ώστε να διοργανώνονται εκδηλώσεις και να προβάλλεται η Αθήνα, αποτελώντας πόλο έλξης για τον τουρισμό. Δυστυχώς τους τελευταίους μήνες έκλεισαν 9 ξενοδοχεία στην Αθήνα, η πόλη βρίσκεται σε μεγάλη κρίση, έχουμε ανάγκη τον τουρισμό. Με αυτό το πρόγραμμα θα προχωρήσουμε ορισμένα πράγματα και θα συνεχίσουμε τη συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024