Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣύσκεψη με εκπροσώπους του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγών Πλοίων
Aντζελα Γκερέκου

Σύσκεψη με εκπροσώπους του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγών Πλοίων

H πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, για θέματα Τουρισμού, κ. Aντζελα Γκερέκου και η Πολιτική Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, για θέματα Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ελπίδα Τσουρή, πραγματοποίησαν, την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009, και ώρα 11.00 π.μ., συνάντηση με εκπροσώπους του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγών Πλοίων, κατόπιν αιτήματος του Συνδέσμου, στην οποία και συζητήθηκαν…

H πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, για θέματα Τουρισμού, κ. Aντζελα Γκερέκου και η Πολιτική Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, για θέματα Ναυτιλίας<...> και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ελπίδα Τσουρή, πραγματοποίησαν, την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009, και ώρα 11.00 π.μ., συνάντηση με εκπροσώπους του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγών Πλοίων, κατόπιν αιτήματος του Συνδέσμου, στην οποία και συζητήθηκαν βασικά θέματα τα οποία απασχολούν τον κλάδο.

Στη σύσκεψη συζητήθηκε το θέμα της ανάγκης ενίσχυσης του τουριστικού πεδίου της κρουαζιέρας, το οποίο θα μπορούσε να συμβάλει σε μεγαλύτερο βαθμό θετικά από ότι τώρα και μάλιστα, τη στιγμή που ο Ελληνικός Τουρισμός έχει ανάγκη μια παρόμοια ενίσχυση λόγω της οικονομικής κρίσης. Οι εκπρόσωποι του Σ.Ε.Ε.Ν. έθεσαν υπόψη των δύο Βουλευτών το θέμα των αναγκαίων έργων υποδομής στα λιμάνια και το αίτημά τους για την κατάργηση των μη ανταποδοτικών υπέρ τρίτων κρατήσεων και το πρόβλημα των ωρών λειτουργίας των αρχαιολογικών χώρων και Μουσείων.

Από πλευράς τους οι κ.κ. Γκερέκου και Τσουρή, επισήμαναν τη σημασία του ρόλου των μελών του Σ.Ε.Ε.Ν. στον Ελληνικό Τουρισμό και τη Ναυτιλία, έλαβαν υπόψη τα αιτήματα που τους τέθηκαν και ζήτησαν από τα μέλη του Συνδέσμου να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ούτως ώστε κατά τη φετινή θερινή σεζόν, αφΆ ενός να μην παρουσιασθούν προβλήματα στη λειτουργία των τακτικών δρομολογίων και αφΆ ετέρου να τηρηθεί μια τιμολογιακή πολιτική τέτοια, που να κάνει τον Ελληνικό Τουρισμό ανταγωνιστικό και ελκυστικό για τους επισκέπτες, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024