Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣύσκεψη του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού στην Κοζάνη
Ευρεία σύσκεψη με φορείς στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Σύσκεψη του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού στην Κοζάνη

Ευρεία σύσκεψη με φορείς στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησε την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος. Στην πολύωρη σύσκεψη συμμετείχαν βουλευτές, νομάρχες, δήμαρχοι, εκπρόσωποι των Ενώσεων Ξενοδόχων…

Ευρεία σύσκεψη με φορείς στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησε την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού<...> κ. Παύλος Γερουλάνος. Στην πολύωρη σύσκεψη συμμετείχαν βουλευτές, νομάρχες, δήμαρχοι, εκπρόσωποι των Ενώσεων Ξενοδόχων, των προέδρων των Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων, καθώς και Ενώσεων Αθλητικών Σωματείων της Δυτικής Μακεδονίας.

Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού εξαρχής αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, τονίζοντας ότι τώρα είναι περισσότερο σημαντικό από ποτέ να επιλέξουμε πού θα επενδύσουμε για το αύριο. Όπως είπε: “Για να γίνει κάτι τέτοιο όμως, αντί να παίρνω εγώ τις αποφάσεις για το τι ιεραρχούμε πρώτο και τι αφήνουμε τελευταίο, αυτή τη δουλειά πρέπει να την κάνετε εσείς”. Τόνισε πως η επίσκεψή του ήταν η αρχή και πως θα ακολουθήσει η επίσκεψη των γενικών γραμματέων του υπουργείου, ώστε να εξειδικευτούν τα θέματα που τέθηκαν στη συνάντηση και να δρομολογηθούν λύσεις.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, εξήρε το πνεύμα περιφερειακής συνείδησης που κυριάρχησε και τόνισε: “Η Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας μπορεί να γίνει ένα πρότυπο τουριστικής και πολιτιστικής ανάπτυξης, επειδή δεν βασίστηκε ποτέ στο μοντέλο ήλιος και θάλασσα, το οποίο σε πολλές περιοχές της χώρας έχει πια εκλείψει. Για να γίνει αυτό πρέπει να δουλέψουμε μαζί για να αναδείξουμε το φυσικό πλούτο της περιοχής και την πολιτιστική της κληρονομία”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024