Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυζητήσεις συνεργασίας της FedHATTA με τις αρχές της κινεζικής πόλης Nanjing
Τουριστικά γραφεία

Συζητήσεις συνεργασίας της FedHATTA με τις αρχές της κινεζικής πόλης Nanjing

Σε εκδήλωση της FedHATTA στο Ηράκλειο παρευρέθηκε ο δήμαρχος της Nanjing, καθώς και διοικητικά στελέχη της πόλης, ενώ προβλήθηκαν τα σημαντικότερα αξιοθέατα και δόθηκαν ιστορικά και πολιτιστικά στοιχεία του προορισμού.

Στηρίζοντας τις δραστηριότητες και πρωτοβουλίες των τουριστικών γραφείων – μελών των Ενώσεών της, η Ομοσπονδία FedHATTA συμμετείχε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το The Travel Company (member of Heraklio Travel Group), στο πλαίσιο της παρουσίασης της πόλης Nanjing της Κίνας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο δήμαρχος της Nanjing, καθώς και διοικητικά στελέχη της πόλης, ενώ προβλήθηκαν τα σημαντικότερα αξιοθέατα και δόθηκαν ιστορικά και πολιτιστικά στοιχεία του προορισμού.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Λύσανδρος Τσιλίδης δήλωσε: “Η κινεζική αγορά για τον ελληνικό τουρισμό είναι σημαντική, και το να γεφυρώσουμε τις δύο χώρες θα αποφέρει αμοιβαίο όφελος, τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Κίνα. Κυρίως όμως είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος όταν τα μέλη των Ενώσεων της Ομοσπονδίας κάνουν ουσιαστικά βήματα, όπως αυτό, για να τονώσουν την τουριστική κίνηση. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι, γιατί τα τουριστικά γραφεία της Ελλάδας, βλέπουν μακρυά”.

Η Κίνα αποτελεί έναν μακρινό προορισμό αγαπητό στους Έλληνες ταξιδιώτες, με μακρά ιστορία και ενδιαφέρον. Η Ομοσπονδία FedHATTA παρ’όλα αυτά εστιάζει κυρίως στην εισροή των Κινέζων ταξιδιωτών προς τη χώρα μας, και για τον λόγο αυτό ήδη προχώρησε σε συζητήσεις συνεργασίας και προβολής με τις αρχές και αυτής της πόλης της Κίνας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024