Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυζήτηση εφ όλης της ύλης για την τουριστική Κύπρο στην Ετήσια Συνέλευση ΣΤΕΚ
Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου

Συζήτηση εφ όλης της ύλης για την τουριστική Κύπρο στην Ετήσια Συνέλευση ΣΤΕΚ

Στη σημερινή κατάσταση, τα φλέγοντα προβλήματα, αλλά και τις προοπτικές της ξενοδοχειακής και γενικότερα της τουριστικής βιομηχανίας της Κύπρου θα αναφερθεί ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου, κ. `Ακης Βαβλίτης, στην ομιλία του με τίτλο «Τουριστική Ακτινογραφία», στο πλαίσιο της Ετήσιας Συνέλευσης ΣΤΕΚ

Στη σημερινή κατάσταση, τα φλέγοντα προβλήματα, αλλά και τις προοπτικές της ξενοδοχειακής και γενικότερα της τουριστικής βιομηχανίας της Κύπρου θα αναφερθεί ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου, κ. `Ακης Βαβλίτης, στην ομιλία<...>του με τίτλο «Τουριστική Ακτινογραφία», στο πλαίσιο της Ετήσιας Συνέλευσης ΣΤΕΚ, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Φεβρουαρίου 2008 στο ξενοδοχείο Holiday Inn της Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης θα γίνει επίσης σύντομη παρουσίαση της εκστρατείας του ΣΤΕΚ που γίνεται σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Οργάνωση Πράσινη Ασπίδα με τίτλο «Μελανά στίγματα στην εικόνα της Ευρωπαϊκής Κύπρου». Η εν λόγω εκστρατεία στόχο έχει τη διαφώτιση και ευαισθητοποίηση των αρμοδίων και κυρίως των Τοπικών Αρχών για θέματα που αφορούν το φυσικό, δομημένο, και όχι μόνο, περιβάλλον.

Τέλος, στα πλαίσια της Συνέλευσης θα απονεμηθούν βραβεία και τιμητικές διακρίσεις στους επιτυχόντες φοιτητές του Διαγωνισμού Έκθεσης ΣΤΕΚ.

Σημειώνεται ότι τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του ΣΤΕΚ, που έχει συμπληρώσει αισίως 10 χρόνια ενεργούς ζωής και προσφοράς στα ξενοδοχειακά και τουριστικά δρώμενα του τόπου, θα προσφωνήσει ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Τάσσος Παπαδόπουλος. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν επίσης ο Πρόεδρος του ΚΟΤ καθώς και ο Πρόεδρος της ΟΕΒ. Στη Γενική Συνέλευση του ΣΤΕΚ θα παρακαθίσουν μεταξύ άλλων Υπουργοί, Βουλευτές, ανώτατοι αξιωματούχοι της Κυβέρνησης, των φορέων του τουρισμού και επαγγελματίες που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στον τουρισμό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024