Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤ. Κούμανης: “Οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις καταστρέφονται”
Συνέντευξη Τάσου Κούμανη, ΣΕΤΕ

Τ. Κούμανης: “Οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις καταστρέφονται”

«Στο σκαμνί της δικαιοσύνης πρέπει να καθίσει η διοίκηση των Ολυμπιακών Ακινήτων. Δεν μπορούν να κοροϊδεύουν τον κόσμο με τους κατά καιρούς διαγωνισμούς και να αφήνουν τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις να […]

«Στο σκαμνί της δικαιοσύνης πρέπει να καθίσει η διοίκηση των Ολυμπιακών Ακινήτων. Δεν μπορούν να κοροϊδεύουν τον κόσμο με τους κατά καιρούς διαγωνισμούς και να αφήνουν τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις να καταστρέφονται», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΣΕΤΕ, Τάσος Κούμανης,<...>στην εκπομπή Business & Travel, στο οικονομικό κανάλι sbc.

Μάλιστα, τόνισε πως παρόλο που οι εγκαταστάσεις του TAE KWON DO, έχουν επιλεγεί εδώ και τέσσερα χρόνια ως οι καταλληλότερες για τη δημιουργία του Συνεδριακού Κέντρου της Αθήνας, ακόμα δεν έχει γίνει απολύτως καμία ενέργεια για την ολοκλήρωση του έργου.

Ο γενικός Γραμματέας του ΣΕΤΕ, επισήμανε ακόμα πως ενώ έχουν κατατεθεί δεκάδες προτάσεις για τη δημιουργία εκθεσιακού κέντρου, χωρίς μάλιστα να ζητάτε η συνδρομή του κράτους, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα. Ενώ πρόσθεσε: «Αυτό που δεν έκανε τόσα χρόνια η πολιτεία-αφήνοντας την Αθήνα να είναι η μοναδική ευρωπαϊκή πόλη χωρίς εκθεσιακό κέντρο- το κάνει τώρα η διοίκηση του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος. Αυτό το κέντρο δε μπορεί να το αποτρέψει τίποτα. Πρόκειται για εγκαταστάσεις 50000 τ.μ ενώ θα διαθέτει και 5000 θέσεις στάθμευσης».

Τέλος ο κ. Κούμανης χαρακτήρισε απαράδεκτες ορισμένες από τις ρυθμίσεις του χωροταξικού νομοσχεδίου για τον τουρισμό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι απαράδεκτο ο νόμος να προβλέπει ότι ένα ξενοδοχείο πρέπει να βρίσκεται 200 μέτρα από τη θάλασσα». Ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος, ότι μετά από συνάντηση που είχε ο ΣΕΤΕ με τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργο Σουφλιά, πολλά από τα κακώς κείμενα θα βελτιωθούν.

Ασυναγώνιστο χαρακτήρισε το προϊόν που προσφέρουν τα Υάδες Historic Hotels, η διευθύνουσα σύμβουλος της αλυσίδας προώθησης ξενοδοχείων, Βαρβάρα Αυδή, στο πλαίσιο της ίδιας εκπομπής.

Ξεκινώντας τη λειτουργία τους πριν 4 χρόνια και διαθέτοντας πλέον 17 ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα, τα Υάδες Historic Hotels απευθύνονται στον ταξιδιώτη των εμπειριών, που ενδιαφέρεται για την ιστορία, την κουλτούρα, τα ήθη και τα έθιμα της περιοχής του ξενοδοχείου που έχει επιλέξει.

Τελειώνοντας, η κ. Αυδή τόνισε τη σημασία που έχει το brand name για ένα ξενοδοχείο, καθώς είναι αυτό που το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα. «Το branding είναι ουσιαστικά η υπόσχεση ότι αυτό που επιδιώκουμε από ένα ξενοδοχείο θα το βρούμε», πρόσθεσε η κ. Αυδή.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024