Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤα μισά luxury hotels στην Ελλάδα έχουν πλέον και spa
Τα περισσότερα ξενοδοχεία με spa σε Κρήτη, Αττική, Χαλκιδική, Μύκονο και Ρόδο

Τα μισά luxury hotels στην Ελλάδα έχουν πλέον και spa

Το 52% των ξενοδοχείων πολυτελείας στην Ελλάδα διαθέτουν πλέον εγκαταστάσεις spa. Οι περιοχές που έχουν τα περισσότερα ξενοδοχεία με spa είναι η Κρήτη, η Αττική, η Χαλκιδική, η Μύκονος και η Ρόδος. Τα παραπάνω δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή “Business & Travel” στο…

Το 52% των ξενοδοχείων πολυτελείας στην Ελλάδα διαθέτουν πλέον εγκαταστάσεις spa. Οι περιοχές που έχουν τα περισσότερα ξενοδοχεία<...> με Spa είναι η Κρήτη, η Αττική, η Χαλκιδική, η Μύκονος και η Ρόδος. Τα παραπάνω δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή “Business & Travel” στο κανάλι SBC ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Uneo Spa Solutions, κ. Σταύρος Ψαρουλάκης τονίζοντας ότι οι επενδύσεις των ελληνικών ξενοδοχείων σε κέντρα θαλασσοθεραπείας/ spa αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς τα τελευταία χρόνια, καθώς οι επιχειρηματίες των ξενοδοχείων υψηλών κατηγοριών αντιλαμβάνονται την ανάγκη εμπλουτισμού του προσφερόμενου προϊόντος τους προς τον πελάτη. Όπως πρόσθεσε, η δημιουργία spa είναι επιδοτούμενη, το κόστος του ανέρχεται σε 1.500 έως 2.000 ευρώ το τετραγωνικό αλλά το κύριο πρόβλημα της αγοράς είναι η μη ύπαρξη εξειδικευμένου προσωπικού.

Τέλος, ο κ. Ψαρουλάκης ανέφερε την ίδρυση της νέας εταιρεία spa με την επωνυμία Olive Tree όπου θα ιδρυθούν 3 νέα πολυτελή Spa σε Γλυφάδα, Κολωνάκι και Κηφισιά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024