Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤαξιδεύοντας στην Ελλάδα – 40 Φυσικοί Παράδεισοι
Έκδοση των Εκδόσεων ROAD, σε συνεργασία με τη WWF Ελλάς

Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα – 40 Φυσικοί Παράδεισοι

Η ROAD Εκδόσεις, σε συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση WWF Ελλάς, παρουσιάζει το βιβλίο του Andrea Bonetti, “Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα-40 Φυσικοί Παράδεισοι”, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου στο Μουσείο Μπενάκη. Συνεχίζοντας […]

Η ROAD Εκδόσεις, σε συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση WWF Ελλάς, παρουσιάζει το βιβλίο<...> του Andrea Bonetti, “Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα-40 Φυσικοί Παράδεισοι”, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου στο Μουσείο Μπενάκη. Συνεχίζοντας την παράδοση των εκδόσεων ROAD, το πλούσια εικονογραφημένο λεύκωμα μας υπενθυμίζει πόσο τυχεροί είμαστε να ζούμε σε αυτή τη χώρα, εστιάζοντας στον πλούτο, στη βιοποικιλότητα και στην απίστευτη ομορφιά των τοπίων.

Το βιβλίο αποτελεί ένα οδοιπορικό στους 40 εναπομείναντες φυσικούς παραδείσους της ηπειρωτικής και της
νησιωτικής Ελλάδας, με έμφαση στην ποικιλία της χλωρίδας και της πανίδας. Περιέχει αναλυτικές αναφορές στα σπάνια και ενδημικά είδη, 700 εντυπωσιακές έγχρωμες φωτογραφίες και λεπτομερείς χάρτες. Τα κείμενα έχουν συνταχθεί από τον Αndrea Bonetti –μετά από πολύχρονη επιτόπια έρευνα – και έχουν επιμεληθεί ειδικοί επιστήμονες – συνεργάτες του WWF Ελλάς. Οι φωτογραφίες αποτελούν πρωτότυπα έργα του συγγραφέα.

Με την αποκάλυψη της εύθραυστης ομορφιάς αυτών των τόπων, το βιβλίο αυτό μας υπενθυμίζει το μέγεθος της ευθύνης που φέρουμε για να διασφαλίσουμε την αειφορία τους, ειδικά αν λάβουμε υπόψιν ότι τις τελευταίες τρεις δεκαετίες ο ρυθμός υποβάθμισης του φυσικού περιβάλλοντος της χώρας μας έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024