Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤαξίδι το ξεφύλλισμα των τουριστικών λευκωμάτων της εφημερίδας “Νέα”
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Ταξίδι το ξεφύλλισμα των τουριστικών λευκωμάτων της εφημερίδας “Νέα”

“Πολύ ωραία πρωτοβουλία, που συμβάλλει στην ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της χώρας μας και στην αποκάλυψη της ομορφιάς που περιμένει τον Έλληνα και ξένο ταξιδιώτη σε κάθε γωνιά της” χαρακτήρισε […]

“Πολύ ωραία πρωτοβουλία, που συμβάλλει στην ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της χώρας μας και στην αποκάλυψη της ομορφιάς που περιμένει τον Έλληνα και ξένο ταξιδιώτη σε κάθε γωνιά της” χαρακτήρισε τα τουριστικά λευκώματα της εφημερίδας “Νέα”, που<…>παρουσιάστηκαν χτες σε ειδική εκδήλωση, η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, κατά τον χαιρετισμό της.

Όπως μάλιστα χαρακτηριστικά ανέφερε το ξεφύλλισμα και μόνο των λευκωμάτων είναι από μόνο του ταξίδι. “Είναι μια περιήγηση που προκαλεί και προσκαλεί τον αναγνώστη να ακολουθήσει τα βήματα της ιστορίας, να θαυμάσει τα στολίδια, τους θησαυρούς που όχι μόνο κοσμούν, αλλά και σφραγίζουν την ταυτότητα της χώρας μας”.

“Η Ελλάδα, είναι ένας τόπος προικισμένος. Διακρίνεται για τα ανεκτίμητης αξίας ιστορικά και πολιτιστικά της μνημεία και αξιοθέατα τα οποία παντρεύονται αρμονικά με το απαράμιλλο φυσικό της τοπίο: τα γραφικά ποτάμια, τις απόκρημνες πλαγιές, την πανέμορφη ενδοχώρα της, τις μαγευτικές θάλασσες, τις ειδυλλιακές παραλίες, τα πανέμορφα νησιά και το υπέροχο ελληνικό φως. Η Ελλάδα είναι ανεξάντλητη. Είναι μια χώρα ιδιαίτερη. Είναι ένας τόπος στον οποίο τα ίχνη της ιστορίας, αποτυπώνουν ανεξίτηλα συναισθήματα στην ψυχή και χαράσσουν βαθιά τη μνήμη κάθε ταξιδιώτη. Έχουμε την τύχη να ζούμε σε μια από τις ομορφότερες χώρες του κόσμου. Εκατομμύρια τουρίστες την επισκέπτονται κάθε χρόνο από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.Αξίζει όμως να γνωρίσουμε κι εμείς την πατρίδα μας και να την εξερευνήσουμε με όλες μας τις αισθήσεις” υπογράμμισε η κα Πετραλιά.

Το Υπουργείο Τουριστικής ανάπτυξης στηρίζει πρωτοβουλίες σαν κι αυτή. “Ο αναγνώστης αυτών των λευκωμάτων είναι βέβαιο” κατά την υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης “πως θα γίνει ο ταξιδιώτης, ο περιηγητής, ο επισκέπτης που θα θελήσει να γνωρίσει από κοντά τον προικισμένο μας τόπο”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024