Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίThermes Luxury Villas: Η νέα πολυτελής άφιξη στη Σαντορίνη
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή του Μεγαλοχωρίου

Thermes Luxury Villas: Η νέα πολυτελής άφιξη στη Σαντορίνη

Μία νέα άφιξη ξενοδοχείου στην περιοχή του Μεγαλοχωρίου στη Σαντορίνη έρχεται να χαρίσει στιγμές πολυτέλειας και χαλάρωσης. Το Thermes Luxury Villas βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα Φηρά και προσφέρει […]

Μία νέα άφιξη ξενοδοχείου στην περιοχή του Μεγαλοχωρίου στη Σαντορίνη έρχεται να χαρίσει στιγμές πολυτέλειας και χαλάρωσης. Το<...> Thermes Luxury Villas βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα Φηρά και προσφέρει μεγαλειώδη θέα στη Καλντέρα. Ένα παραδοσιακό κυκλαδίτικου στυλ κτίσμα με στοιχεία πέτρας και ξύλου με τα λευκά, τα γκρι και τα γαλάζια χρώματα να κυριαρχούν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Το ξενοδοχείο οφείλει το όνομά του στις θερμές πηγές που βρίσκονται λίγα μόλις μέτρα κάτω από το χώρο του.

Επτά βίλες, με ονόματα από επτά αρχαίες θεές (Δήμητρα, Εστία, Ήρα, Aρτεμις, Αθηνά, Περσεφόνη και Αφροδίτη) διακοσμημένες με μίνιμαλ ύφος προσφέρουν όλες τις υπηρεσίες ερνός ξενοδοχείου πέντε αστέρων. Aνετοι και πολλαπλοί χώροι με ιδιαίτερες διακοσμητικές λεπτομέρειες, διαθέτουν δύο ή τρεις κρεβατοκάμαρες, σαλόνια, κουζίνα και τραπεζαρία, μπάνια με τζακούζι, plasma τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια, ασύρματη σύνδεση στο διαδύκτιο, CD και DVD players ενώ ιδιαίτερη πινελιά αποτελούν τα χτιστά τζάκια στον ένα από τους δύο χώρους καθιστικού στην κάθε βίλα.

Για όσους πάλι ονειρεύονται να παντρευτούν στη Σαντορίνη, ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο βρίσκεται το ξωκλήσι του Αγ. Ευσταθίου. Ο χώρος της βεράντας μπορεί να φιλοξενήσει έως 120 άτομα για καθιστό δείπνο και έως 150 άτομα για μπουφέ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024