Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΘετικές εξελίξεις για τη μαρίνα της Ζακύνθου
Διονύσης Μυλωνάς - Τάσος Λιάσκος

Θετικές εξελίξεις για τη μαρίνα της Ζακύνθου

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Αντι-περιφερειάρχη Ζακύνθου, Διονυσίου Μυλωνά και του Γενικού Γραμματέα Τουρισμού, Τάσου Λιάσκου συζητήθηκε και το θέμα της μαρίνας.

Σε πολύ φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Τουρισμού μεταξύ του Αντι-περιφερειάρχη Ζακύνθου, Διονυσίου Μυλωνά και του Γενικού Γραμματέα Τουρισμού, Τάσου Λιάσκου όπου και συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως η τακτική που θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα το υπουργείο για τις μαρίνες της Ελλάδας. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Γ.Γ. διαβεβαίωσε τον κ. Μυλωνά ότι η μαρίνα της Ζακύνθου θα ενταχθεί και αυτή στις προθέσεις της κυβερνητικής πολιτικής για διεξαγωγή δημόσιου διαγωνισμού και εξεύρεση επενδυτή.

Επίσης, ο κ. Μυλωνάς, έθεσε ξανά επί τάπητος το θέμα της παραχώρησης χερσαίας ζώνης από τη μαρίνα Ζακύνθου συνολικού εμβαδού 1.950 τ.μ. ώστε να διατεθεί για την κατασκευή της νέας γέφυρας του Αγίου Χαραλάμπη. Ο Γ.Γ. και όλοι οι παράγοντες δεσμευτήκαν ότι η διαδικασία της παραχώρησης ολοκληρώνεται μέσα στον Αύγουστο. Η συνάντηση εργασίας τελείωσε με πολύ θετικές εντυπώσεις από όλες τις πλευρές, καθώς και με τη δέσμευση του Γ.Γ. και των ομολόγων του ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για επίλυση των συγκεκριμένων θεμάτων, καταλήγει η ανακοίνωση.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024