Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤι γίνεται με το διαγωνισμό για τη διαφήμιση του 2006

Τι γίνεται με το διαγωνισμό για τη διαφήμιση του 2006

Ερώτηση σχετικά με την πορεία των διαγωνισμών για την διαφημιστική καμπάνια και την αγορά Media υπέβαλλε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ροδούλα Ζήση προς τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτρη Αβραμόπουλο

Ερώτηση σχετικά με την πορεία των διαγωνισμών για την διαφημιστική καμπάνια και την αγορά Media υπέβαλλε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ<...> Ροδούλα Ζήση προς τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Συγκεκριμένα η κ. Ζήση αναφέρι στην ερώτησή της τα εξής: «Ευρισκόμεθα στο τέλος της εποχής, όπου συνήθως γίνονται οι κρατήσεις για την ερχόμενη τουριστική περίοδο και που η έγκαιρη διαφήμιση και καμπάνια παίζει σημαντικό ρόλο, και ακόμα η πορεία για τους δυο βασικούς διαγωνισμούς για διαφημίσεις που προκηρύχθηκαν για τον σκοπό αυτό δεν ολοκληρώθηκαν, με αποτέλεσμα, πέρα από σπασμωδικές κινήσεις να μην υπάρχει συγκεκριμένος προγραμματισμός και προβολή. Συγκεκριμένα, για τον διαγωνισμό για την καμπάνια εσωτερικού, ύψους 6.940.000 ευρώ, που προκηρύχτηκε στις 13-7-2005, μόλις αρχές Ιανουαρίου ανοίχτηκαν οι τεχνικές προσφορές, ενώ από τον διαγωνισμό για αγορά media κλπ. στο εξωτερικό, ύψους 37.500.000 ευρώ που προκηρύχτηκε επίσης στις 13-7-2005, ουδεμία ενέργεια διαφήμισης έγινε για τις προβλεπόμενες οκτώ ομάδες χωρών διαφήμισης.»

Με βάση τα παραπάνω η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ρωτάει:

  1. «Ποιος είναι ο προβλεπόμενος προγραμματισμός ανά χώρα και ομάδα χωρών για αγορά Media στο εξωτερικό και ειδικότερα ανά μέσο, εφημερίδες, περιοδικά, τηλεόραση, ίντερνετ;
  2. Ποιος είναι ο προβλεπόμενος προγραμματισμός ΕΟΤ για την αγορά μέσων για την καμπάνια εσωτερικού, ανά μέσο, ήτοι ραδιόφωνο, εφημερίδα, περιοδικό, τηλεόραση;»

Ως εκ τούτου η κ. Ζήση ζητάει από τον υπουργό «Να κατατεθεί ο σχετικός προγραμματισμός βάσει του οποίου θα υλοποιηθεί η φετινή καμπάνια ανά μήνα, μέσο και χώρα».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024