Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤη μη συμμετοχή του στο πρόγράμμα Τουριστικής Προβολής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης αποφάσισε το Δ.Σ. της Βέροιας

Τη μη συμμετοχή του στο πρόγράμμα Τουριστικής Προβολής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης αποφάσισε το Δ.Σ. της Βέροιας

Το δημοτικό συμβούλιο της Βέροιας αποφάσισε την περασμένη εβδομάδα να μην συμμετάσχει στην προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, αφού όπως ισχυρίστηκε ο δήμαρχος […]

Το δημοτικό συμβούλιο της Βέροιας αποφάσισε την περασμένη εβδομάδα να μην συμμετάσχει στην προγραμματική σύμβαση για<...> την υλοποίηση του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, αφού όπως ισχυρίστηκε ο δήμαρχος “δεν έχουμε κανένα όφελος από αυτή την σύμβαση”.

“Τα 9.000 ευρώ που θα ήταν η συμμετοχή μας θα τα δώσουμε στην δημοτική επιχείρηση τουριστικής προβολής του δήμου μας και θα τα αξιοποιήσουμε εμείς” σημείωσε ο δήμαρχος Βέροιας, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας `Ημερησία`.

“Ο μοναχικός δρόμος είναι καλός μόνο για περίσκεψη και μελαγχολία” ήταν το σχόλιο της κ. Oυλσουλτζόγλου στις παραπάνω δηλώσεις του δημάρχου, η οποία πρόσθεσε επίσης ότι η πρόταση του δημάρχου είναι το αποτέλεσμα των κακών σχέσεων με τη νομαρχία, αναφέροντας απευθυνόμενη στο δήμαρχο ότι “δεν έχετε δικαίωμα να αποκλείσετε την πόλη από το δικαίωμα προβολής, αφού και τα χρήματα δεν είναι πολλά”. Από την άλλη ο δήμαρχος απάντησε ως εξής: “Εσείς συμπλέετε, γι` αυτό να πάτε να κλάψετε παρέα”.

Πάντως, όπως φάνηκε από την συζήτηση που ακολούθησε, αυτό που εξόργισε τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, και με το δίκιο τους άλλωστε, ήταν η φιλοξενία των Ρώσων τουριστικών πρακτόρων από τη νομαρχία και οι επισκέψεις τους στο νομό. Οι Ρώσοι πράκτορες επισκέφθηκαν τη Νάουσα και την Βεργίνα, χωρίς να ξεναγηθούν και στην Βέροια, που είναι μεταξύ των άλλων, η πρωτεύουσα του νομού και το μεγαλύτερο αστικό κέντρο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024