Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤη συγκρότηση του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού ενέκρινε ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης

Τη συγκρότηση του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού ενέκρινε ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης

Στα πλαίσια σύσκεψης, που πραγματοποίησε πρόσφατα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης με τους γενικούς γραμματείς των Περιφερειών της χώρας, ο αρμόδιος υπουργός κ. Δ. Αβραμόπουλος ανακοίνωσε την έγκριση συγκρότησης του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού από το υπουργείο…

Στα πλαίσια σύσκεψης, που πραγματοποίησε πρόσφατα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης με τους γενικούς γραμματείς<...> των Περιφερειών της χώρας, ο αρμόδιος υπουργός κ. Δ. Αβραμόπουλος ανακοίνωσε την έγκριση συγκρότησης του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού από το υπουργείο, το οποίο, όπως είπε “θα συνέρχεται σε μηνιαία βάση υπό τον υφυπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης ή τον γενικό γραμματέα του υπουργείου”.

Μάλιστα, ο κ. Αβραμόπουλος, σε δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη, σημείωσε ότι “το υπουργείο εγκαινίασε μια περίοδο συνεργασίας με τους γενικούς γραμματείς των Περιφερειών ολόκληρης της χώρας, μία περίοδο συνεργασίας και συνεργιών, με απώτερο σκοπό το νοικοκύρεμα στο ακατάστατο τουριστικό περιβάλλον στην ευρύτερη ελληνική Περιφέρεια”.

Επίσης, ο κ. Αβραμόπουλος υπενθύμισε σε όλους ότι “από τις 17 Δεκεμβρίου ξεκινάει από τα διεθνή ΜΜΕ η εκστρατεία για την τουριστική προβολή της χώρας”.

“Πρέπει να εναρμονιστεί η διαφημιστική εκστρατεία για τη χώρα, καλύπτοντας ολόκληρη την Περιφέρεια” δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αβραμόπουλος στους δημοσιογράφους, διευκρινίζοντας ότι η κεντρική διαφημιστική καμπάνια πρέπει να είναι εναρμονισμένη με τις επιμέρους διαφημιστικές εκστρατείες των Περιφερειών, δίνοντας έτσι τέλος σε αυτό που συνέβαινε στο παρελθόν, να σπαταλώνται δηλαδή κονδύλια μέσα από διαφημιστικά προγράμματα ατελέσφορα, αφού δεν προσδιόριζαν με σαφήνεια την τουριστική ταυτότητα της χώρας”.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στην σύσκεψη συμμετείχε και ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Αθανάσιος Νάκος, ο οποίος τόνισε στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, ότι “στόχος της Κυβέρνησης είναι η ενίσχυση της περιφερειακής ανάπτυξης, αφού υπάρχει δραματική έλλειψη υποδομών στην περιφέρεια”. “Εμείς” ανέφερε “θα κοιτάξουμε με τις διαρθρωτικές παρεμβάσεις, που κάνουμε και μέσα από το πρόγραμμα `Θησέας`, να ενισχύσουμε δράσεις και κυρίως αυτές, που αφορούν στις πρωτοβουλίες και συνεργασίες με τον ιδιωτικό τομέα και αξιοποίηση της περιουσίας των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης με μια διάρθρωση, που έχουμε κάνει σε αυτό το χρηματοδοτικό εργαλείο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024