Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤηλεοπτικό συνεργείο της Ολλανδίας στη Πελοπόννησο

Τηλεοπτικό συνεργείο της Ολλανδίας στη Πελοπόννησο

Δημοσιογράφοι και τεχνικοί του τηλεοπτικού σταθμού “Flemish Television Broadcasting” (VRT) βρίσκονται αυτές τις μέρες στη Πελοπόννησο, σε μια προσπάθεια της Περιφέρειας και του τουριστικού γραφείου `Zervos International`να αναστραφεί η είκονα, […]

Δημοσιογράφοι και τεχνικοί του τηλεοπτικού σταθμού “Flemish Television Broadcasting” (VRT) βρίσκονται αυτές τις μέρες στη Πελοπόννησο, σε μια προσπάθεια της Περιφέρειας και του τουριστικού γραφείου `Zervos International`<...>να αναστραφεί η είκονα, που έχουν οι Σκανδιναβοί για τη χώρα μας, έπειτα από τις περσινές πυρκαγιές.

Το τηλεοπτικό συνεργείο γυρίζει σκηνές της ελληνικής φύσης και του ελληνικού πολιτισμού, με απώτερο στόχο την προβολή των προσπαθειών ανάπλασης, που έχει επιτύχει η περιοχή, μετά τις δραματικές επιπτώσεις των πυρκαγιών.

Οι παραγωγές του συνεργείου θα προβληθούν στο ταξιδιωτικό πρόγραμμα του VRT, το οποίο έχει ιδιαίτερα μεγάλη θεαματικότητα, αφού το παρακολουθούν περίπου 2 εκατομμύρια άτομα στο Βέλγιο και την Ολλανδία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024