Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΤιμητική διάκριση για το Porto Carras Grand Resort στην έκθεση UTAZAS
Τιμώμενη χώρα η Ελλάδα

Τιμητική διάκριση για το Porto Carras Grand Resort στην έκθεση UTAZAS

Μία ακόμη διάκριση για το Porto Carras Grand Resort και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φιλοξενίας του έρχεται με τη συμμετοχή του στην έκθεση UTAZAS TRAVEL 2009 στη Βουδαπέστη με την […]

Μία ακόμη διάκριση για το Porto Carras Grand Resort και τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φιλοξενίας του έρχεται με τη συμμετοχή του<...> στην έκθεση UTAZAS TRAVEL 2009 στη Βουδαπέστη με την Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής.

Η έκθεση UTAZAS TRAVEL 2009 θα διαρκέσει από τις 26 Φεβρουαρίου μέχρι την 1η Μαρτίου και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ελλάδα που είναι η τιμώμενη χώρα. Στο πλαίσιο αυτό, ο ΕΟΤ πρόκειται να πραγματοποιήσει εκδήλωση, στην οποία θα περιλαμβάνεται επίσημο δείπνο με τη συμμετοχή του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνου Μαρκόπουλου.

Το Porto Carras Grand Resort συμμετέχει μετά από πρόταση της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής. Συγκεκριμένα, ο σεφ του Porto Carras Grand Resort θα ετοιμάσει το δείπνο που θα παραθέσει ο ΕΟΤ με ένα γνήσιο ελληνικό μενού, που θα αναδεικνύει τις γαστρονομικές προτάσεις της χώρας μας και της Χαλκιδικής. Παράλληλα, οι προσκεκλημένοι θα απολαύσουν τα βραβευμένα βιολογικά κρασιά του Κτήματος Πόρτο Καρράς.

Η έκθεση UTAZAS TRAVEL για τον Τουρισμό διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Hungexpo C.Co. Ltd., τη μεγαλύτερη εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων στην Ουγγαρία στο εκθεσιακό κέντρο HUNGEXPO Budapest Fair Center. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση στην Ουγγαρία με θέμα τον τουρισμό και μία από τις κορυφαίες σχετικές εκδηλώσεις στη Κεντρική Ευρώπη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024