Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤιμώμενη η Ελλάδα στο Φεστιβάλ Τουρισμού του Πεκίνο
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Τιμώμενη η Ελλάδα στο Φεστιβάλ Τουρισμού του Πεκίνο

Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο του Πεκίνου και Υπεύθυνο για θέματα Τουρισμού, κ. Ding Xing Yang, είχε χτες ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί αυτές τις μέρες στην Κίνα…

Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο του Πεκίνου και Υπεύθυνο για θέματα Τουρισμού, κ. Ding Xing Yang, είχε χτες ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος, στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί<...>αυτές τις μέρες στην Κίνα.

Μιλώντας για τη συνάντηση ο Έλληνας υπουργός επεσήμανε σε δηλώσεις του πως “To πιο σημαντικό που πετύχαμε σήμερα εδώ είναι η Ελλάδα, εκτός από τιμώμενη χώρα στον πολιτισμό, να είναι η τιμώμενη χώρα και στον τουρισμό, στο μεγάλο Φεστιβάλ Τουρισμού που θα γίνει εδώ, στο Πεκίνο, ένα μήνα πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δηλαδή τον Ιούνιο. Έτσι, η χώρα μας θα έχει τη δυνατότητα να διαφημιστεί σε εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο”.

Παράλληλα, πρόσθεσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος, “είναι σημαντικό το γεγονός ότι αποφασίσαμε τη δημιουργία Μικτής Επιτροπής που πολύ σύντομα, στους πρώτους μήνες του 2008, θα καταλήξει σε ημερίδα και θα μας δώσει τη δυνατότητα να φέρουμε μαζί μας επισκέπτες από την Ελλάδα, ειδικούς στα θέματα του τουρισμού, για να γνωρίσουν την Κίνα, αλλά παράλληλα και Κινέζους για να γνωρίσουν την Ελλάδα και το ελληνικό τουριστικό προϊόν”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024