Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤην άμεση κατάργηση του δρομολογίου `Αξιοθέατα της Αθήνας` ζητά και η ΠΟΕΤ

Την άμεση κατάργηση του δρομολογίου `Αξιοθέατα της Αθήνας` ζητά και η ΠΟΕΤ

Την άμεση κατάργηση του δρομολογίου `Αξιοθέατα της Αθήνας`, που εκτελείται από τον ΟΑΣΑ, ζητά με ανακοίνωση της και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού – ΠΟΕΤ, καθώς όπως υποστηρίζει “η συγκεκριμένη πρωτοβουλία των ΟΑΣΑ / ΕΘΕΛ χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις…

Την άμεση κατάργηση του δρομολογίου `Αξιοθέατα της Αθήνας`, που εκτελείται από τον ΟΑΣΑ, ζητά με ανακοίνωση της και η Πανελλήνια Ομοσπονδία<...>Επιχειρήσεων Τουρισμού – ΠΟΕΤ, καθώς όπως υποστηρίζει “η συγκεκριμένη πρωτοβουλία των ΟΑΣΑ / ΕΘΕΛ χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις είναι παράνομη και συνιστά αθέμιτο ανταγωνισμό σε βάρος των τουριστικών γραφείων, χρησιμοποιώντας μάλιστα κρατικούς πόρους”.

Ειδικότερα, σε χτεσινή της ανακοίνωση η ΠΟΕΤ αναφέρει τα ακόλουθα:

Με αφορμή την αγωγή που κατατέθηκε εκ μέρους Τουριστικών Γραφείων της Αθήνας εναντίον του ΟΑΣΑ και ΕΘΕΛ για το δρομολόγιο `Αξιοθέατα της Αθήνας`, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΠΟΕΤ) δηλώνει τα εξής:


  1. Σέβεται και υποστηρίζει την οποιαδήποτε νόμιμη κρατική παρέμβαση, που έχει ως στόχο την βελτίωση των υπηρεσιών προς τους τουρίστες μας, ιδιαίτερα σε σχέση με την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
  2. Εκτιμά ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία των ΟΑΣΑ / ΕΘΕΛ, της πραγματοποίησης εκδρομών χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις είναι παράνομη και συνιστά αθέμιτο ανταγωνισμό σε βάρος των τουριστικών γραφείων, χρησιμοποιώντας μάλιστα κρατικούς πόρους.
  3. Εκφράζει την συμπαράστασή της προς τους θιγόμενους Συναδέλφους και ζητά την άμεση κατάργηση του εν λόγω δρομολογίου, ιδιαίτερα με τον τρόπο που προβάλλεται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024