Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤην εντατικοποίηση ελέγχων σε τουριστικές επιχειρήσεις ανακοίνωσε ο Λιάσκος

Την εντατικοποίηση ελέγχων σε τουριστικές επιχειρήσεις ανακοίνωσε ο Λιάσκος

Εντολή εντατικοποίησης των ελέγχων προς όλα τα κλιμάκια Επιθεωρήσεων του Τουρισμού, έδωσε χτες η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα αισχροκέρδειας που δυσφημίζουν τη χώρα και αποτελούν τροχοπέδη για την…

Εντολή εντατικοποίησης των ελέγχων προς όλα τα κλιμάκια Επιθεωρήσεων του Τουρισμού, έδωσε χτες η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου<...>Τουριστικής Ανάπτυξης, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα αισχροκέρδειας που δυσφημίζουν τη χώρα και αποτελούν τροχοπέδη για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

Πιο συγκεκριμένα, σε εγκύκλιο, που υπέγραψε ο Υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αναστάσιος Λιάσκος, τονίζεται ότι “με την έναρξη της τουριστικής περιόδου, οι έλεγχοι θα ενταθούν και θα καλύπτουν όλο το φάσμα των τουριστικών δραστηριοτήτων.

Οι αρμόδιες Περιφερειακές Υπηρεσίες του ΕΟΤ και το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που τους παρέχει ο Νόμος, θα διενεργούν ελέγχους με μικτά κλιμάκια, σε συνεργασία με συναρμόδιες Υγειονομικές και Αστυνομικές Υπηρεσίες, καθ΄ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, ενώ όπου διαπιστώνονται παραβάσεις θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες από το Νόμο κυρώσεις.

Τέλος, να σημειωθεί ότι, με την εγκύκλιο που κοινοποιήθηκε και στις επαγγελματικές οργανώσεις, ζητείται από όλους τους φορείς να συνδράμουν και αυτοί από την πλευρά τους, ώστε να αντιμετωπισθούν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα προβλήματα και να αποτραπούν φαινόμενα αισχροκέρδειας και υποβάθμισης των υπηρεσιών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024