Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤο ειδικό χωροταξικό σχέδιο για τον τουρισμό “πέρασε” από την κυβερνητική επιτροπή
Γ. Σουφλιάς: Απαραίτητο για την ορθολογική ανάπτυξη της χώρας

Το ειδικό χωροταξικό σχέδιο για τον τουρισμό “πέρασε” από την κυβερνητική επιτροπή

Το Ειδικό Χωροταξικό Σχέδιο για τον Τουρισμό, το οποίο εισηγήθηκε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργος Σουφλιάς, συζήτησε χθες η κυβερνητική επιτροπή, που συνεδρίασε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού…

Το Ειδικό Χωροταξικό Σχέδιο για τον Τουρισμό, το οποίο εισηγήθηκε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γιώργος Σουφλιάς, συζήτησε χθες η κυβερνητική επιτροπή, που συνεδρίασε<…> υπό την προεδρία του πρωθυπουργού.

Όπως δήλωσε ο κ. Σουφλιάς, “η Ελλάδα, επιτέλους, μετά από πολλές δεκαετίες, αποκτά έναν ολοκληρωμένο χωροταξικό σχεδιασμό, απαραίτητο για την ορθολογική ανάπτυξη της χώρας, αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος. Μετά το Εθνικό Χωροταξικό, τα Ειδικά Χωροταξικά για τις ανανεώσιμες πηγές και τη βιομηχανία που έχουν θεσμοθετηθεί, σήμερα, μετά απ΄ αυτήν την απόφαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, θεσμοθετείται και το Ειδικό Χωροταξικό του Τουρισμού.

Απομένουν δυο μικρότερης έκτασης χωροταξικά, τα σχετικά με τον παράκτιο και ορεινό χώρο. Είναι έτοιμα και, εντός του επομένου χρονικού διαστήματος, θα τα παρουσιάσω, θα δοθούν για διαβούλευση”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024