Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤο ΕΚΑΤΟ προστατεύει τους αλλοδαπούς τουρίστες από τους κερδοσκόπους την περίοδο των Ολυμπιακών της Αθήνας

Το ΕΚΑΤΟ προστατεύει τους αλλοδαπούς τουρίστες από τους κερδοσκόπους την περίοδο των Ολυμπιακών της Αθήνας

Ενημερωτικά φυλλάδια, πρόκειται να διανείμει κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων το δίκτυο των Ελληνικών Καταναλωτικών Οργανώσεων (ΕΚΑΤΟ), με στόχο την ενημέρωση των αλλοδαπών τουριστών που θα επισκεφθούν τη χώρα […]

Ενημερωτικά φυλλάδια, πρόκειται να διανείμει κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων το δίκτυο<...> των Ελληνικών Καταναλωτικών Οργανώσεων (ΕΚΑΤΟ), με στόχο την ενημέρωση των αλλοδαπών τουριστών που θα επισκεφθούν τη χώρα μας σχετικά με τις υποχρεώσεις των τουριστικών επιχειρήσεων.

Το ενημερωτικό αυτό φυλλάδιο θα εκδοθεί σε διάφορες γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά, γερμανικά, ρώσικα, αραβικά, κινέζικα) και θα διανεμηθεί σε κομβικά σημεία στις Ολυμπιακές πόλεις, στα αεροδρόμια, στους σιδηροδρομικούς σταθμούς, και στα ΚΤΕΛ.

Στόχος της συγκεκριμένης κίνησης του δικτύου των Ελληνικών Καταναλωτικών Οργανώσεων είναι η προστασία των συμφερόντων των επισκεπτών των Ολυμπιακών Αγώνων με την υπεύθυνη πληροφόρηση και επιμόρφωσή τους.

“Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποτελούν μία μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη της χώρας μας σε παγκόσμιο επίπεδο λόγω των αθλητικών εκδηλώσεων αλλά και λόγω της πολιτιστικής και τουριστικής της προβολής. Πολλοί βέβαια θα είναι αυτοί που θα θελήσουν να κερδοσκοπήσουν και να εκμεταλλευτούν την άγνοια των πολιτών-καταναλωτών ξένων, αλλά και Ελλήνων”, αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΚΑΤΟ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024