Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤο Φαράγγι της Σαμαριάς ανοίγει για τους επισκέπτες
Οι περίπατοι καθόλο το μήκος είναι δυνατοί από την ερχόμενη Τετάρτη

Το Φαράγγι της Σαμαριάς ανοίγει για τους επισκέπτες

Το Φαράγγι της Σαμαριάς στην Κρήτη άνοιξε την περασμένη Μ. Πέμπτη για τους επισκέπτες στη νότια είσοδό του στην Αγία Ρούμελη για τα πρώτα δύο χιλιόμετρα του μήκους του. Το Τμήμα Δασών των Χανίων ανέφερε ότι οι περίπατοι καθ`ολο το μήκος του φαραγγιού θα είναι δυνατοί από την ερχόμενη Τετάρτη.

Το Φαράγγι της Σαμαριάς στην Κρήτη άνοιξε την περασμένη Μ. Πέμπτη για τους επισκέπτες στη νότια είσοδό του<...> στην Αγία Ρούμελη για τα πρώτα δύο χιλιόμετρα του μήκους του. Το Τμήμα Δασών των Χανίων ανέφερε ότι οι περίπατοι καθ`ολο το μήκος του φαραγγιού θα είναι δυνατοί από την ερχόμενη Τετάρτη. Προειδοποίησε επίσης τους οδηγούς και τους τουριστικούς πράκτορες που διοργανώνουν τους γύρους στο φαράγγι για απαραίτητες προφυλάξεις, προκειμένου να καταστεί το ταξίδι μέσω του φαραγγιού όσο το δυνατόν ασφαλέστερο.

“Οι επισκέπτες πρέπει να συμμορφωθούν με τις ειδοποιήσεις που είναι τοποθετημένες κατά μήκος της πορείας, να είναι σε καλή υγεία και φυσική κατάσταση για αυτό το είδος δραστηριότητας, να φορούν τον κατάλληλο ιματισμό και παπούτσια, να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι και να ξέρουν τα σημεία κατά μήκος της πορείας όπου υπάρχει υψηλότερος κίνδυνος κατολισθήσεων” τονίζουν οι δασικοί υπάλληλοι, που προειδοποιούν ότι η πορεί απαιτεί ακόμη ισχυρά γόνατα και καλό επίπεδο φυσικής ικανότητας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024