Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤο Γεωγραφικό Δίκτυο Βεργίνα στη Βεργίνα Ημαθίας
Συναντήσεις-συζητήσεις στους χώρους των ιδρυτικών εταίρων του δικτύου

Το Γεωγραφικό Δίκτυο Βεργίνα στη Βεργίνα Ημαθίας

Την επιτυχημένη διαδικασία κοινωνικής ζύμωσης και ενεργοποίησης του κοινωνικού κεφαλαίου της περιοχής με συναντήσεις – συζητήσεις στους χώρους των ιδρυτικών εταίρων του Δικτύου Βεργίνα, συνεχίζει το Γεωγραφικό Δίκτυο Ποιότητας Βεργίνα, […]

Την επιτυχημένη διαδικασία κοινωνικής ζύμωσης και ενεργοποίησης του κοινωνικού κεφαλαίου της περιοχής με συναντήσεις – συζητήσεις<...> στους χώρους των ιδρυτικών εταίρων του Δικτύου Βεργίνα, συνεχίζει το Γεωγραφικό Δίκτυο Ποιότητας Βεργίνα, την Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2009, στο Εργαστήριο Ζυμαρικών ΒΕΡΓΙΝΑ.

Με μόνο 1-2 ακόμα απαιτούμενες επισκέψεις-συναντήσεις σε χώρους μελών του δικτύου, το Γεωγραφικό Δίκτυο Ποιότητας ΒΕΡΓΙΝΑ, έχει -μεταξύ άλλων- να διερευνήσει την διαδικασία επιλογής-ένταξης και άλλων συμπληρωματικών επιχειρήσεων, ώστε να διαμορφωθούν πληρέστερα οι προτεινόμενες από το Δίκτυο ΒΕΡΓΙΝΑ διαδρομές για επισκέπτες.

Η διαμόρφωση 3-4 διαδρομών με σημεία διαμονής, στοιχεία ενδιαίτησης, τρόπους προσπέλασης, ξενώνες, παραδοσιακά εστιατόρια, τοπικά οινοποιεία, τυροκομεία, αρτοποιεία ιστορικά μνημεία, μνημεία της φύσης, θέσεις φυσικού κάλλους, χώρους δραστηριοτήτων και γενικότερα αξιόλογα στοιχεία που πιθανόν αναζητά ο επισκέπτης. Το Γεωγραφικό Δίκτυο Ποιότητας Βεργίνα μετά το πρώτο ενημερωτικό έντυπο προτίθεται να προχωρήσει στην έκδοση 3-4 μικρών χαρτών-οδηγών για τις 3-4 διαδρομές που θα προτείνουν οι εταίροι, τα μέλη και οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Στην επικείμενη συνάντηση είναι ως θέμα συζήτησης και οι προϋποθέσεις για να χαρακτηρισθεί μια επιχείρηση “συνεργαζόμενη”, ώστε να ξεκινήσει και αυτή η διαδικασία, καθόσον πρέπει να έχει χαρακτηριστικά ποιότητας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024