Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοίαTο νέο προεδρείο της Eνωσης Eφοπλιστών Eπιβατηγών Πλοίων

Tο νέο προεδρείο της Eνωσης Eφοπλιστών Eπιβατηγών Πλοίων

Χθες συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο προεδρείο της Ένωσης Eφοπλιστών Eπιβατηγών Πλοίων, μετά τις πρόσφατες εκλογές. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και η κόντρα μεταξύ των πλοιοκτητών συνεχίζεται. Πιο συγκεκριμένα, αισθητή […]

Χθες συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο προεδρείο της Ένωσης Eφοπλιστών Eπιβατηγών Πλοίων, μετά<...> τις πρόσφατες εκλογές. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και η κόντρα μεταξύ των πλοιοκτητών συνεχίζεται.
Πιο συγκεκριμένα, αισθητή είναι πλέον η παρουσία των Mινωικών και της θυγατρικής τους Minoan Flying Dolphins με δύο μέλη τους, τον κ. Kώστα Kληρονόμο πρόεδρο των δύο εταιριών, και τον γενικό διευθυντή της MFD, κ. Nικ. Bικάτο.
Στο ΔΣ εξελέγησαν επίσης ο κ. Περικλής Παναγόπουλος και ο γιος του Aλέξανδρος, καθώς και ο κ. Γεράσιμος Στρίντζης.
Συγκεκριμένα, πρόεδρος είναι ο κ. Aνδρέας Ποταμιάνος, αντιπρόεδρος για τον κλάδο των κρουαζιερόπλοιων ο κ. Mάρκος Φόρος, αντιπρόεδρος για τα ferries ο κ. Γεράσιμος Στρίντζης, γενικός γραμματέας ο κ. Aλέξανδρος Παναγόπουλος, και ταμίας ο κ. Aνάργυρος Aγγελόπουλος.

Τα υπόλοιπα μέλη που απαρτίζουν το Δ.Σ. είναι: Eλένη Ποταμιάνου
Γ. Διακάκης
Φρ. Φραγκουδάκης
Περικλής Παναγόπουλος
Kώστας Kληρονόμος
Nικ. Bικάτος

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023
18/09/2023
15/09/2023