Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤο ΞΕΕ αρωγός στο Χαμόγελο του Παιδιού
Τοποθέτηση κουμπαρά στα ξενοδοχεία

Το ΞΕΕ αρωγός στο Χαμόγελο του Παιδιού

Στην προσφορά δωρεάν διακοπών σε παραθεριστικά ξενοδοχεία όλης της χώρας για τα παιδιά του κοινωνικού φορέα “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, καθώς και τους συνοδούς τους, αποφάσισε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της […]

Στην προσφορά δωρεάν διακοπών σε παραθεριστικά ξενοδοχεία όλης της χώρας για τα παιδιά του κοινωνικού φορέα “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, καθώς και τους<...> συνοδούς τους, αποφάσισε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας. Η προσφορά ισχύει ήδη για 100 ξενοδοχεία, μέλη του Επιμελητηρίου σε όλη την Ελλάδα, αριθμός που εκτιμάται ότι θα διευρυνθεί σημαντικά μέχρι την προσεχή άνοιξη.

Ταυτόχρονα, αποφασίστηκε η τοποθέτηση κουμπαρά για τη συγκέντρωση εσόδων για “Το χαμόγελο του Παιδιού”, τόσο στα ξενοδοχεία που θα εκδηλώσουν σχετικό ενδιαφέρον αλλά και στις εγκαταστάσεις του ΞΕΕ. Την ίδια ώρα κομβικής σημασίας ρόλο στην αποτροπή εγκληματικών ενεργειών κατά των παιδιών πρόκειται να έχει πλέον το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας. Μέσω του Επιμελητηρίου θα δικτυωθούν όλα τα ξενοδοχεία της χώρας με το μηχανισμό Amber Alert, ώστε να διαχυθεί παντού η ειδοποίηση εξαφάνισης ανηλίκου και να συμβάλουν οι ξενοδόχοι στο σημαντικό αυτό έργο.

Παράλληλα με τη συνεργασία με “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, θα υπάρξει δικτύωση όλων των ξενοδοχειακών μονάδων με τη γραμμή παροχής συμβουλευτικής στήριξης του συγκεκριμένου κοινωνικού φορέα για άμεση ενημέρωση των ξενοδόχων, σε περιπτώσεις διαπίστωσης κακοποίησης ή προβληματικής συμπεριφοράς ανηλίκων κατά τη διαμονή τους στα ξενοδοχεία, αλλά και πιθανής παραβατικής συμπεριφοράς γονέων προς τα παιδιά τους.

Αναφερόμενος στη συμφωνία του ΞΕΕ με “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιώργος Τσακίρης επισήμανε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες εντάσσονται στο πεδίο της κλαδικής κοινωνικής ευθύνης, που υποστηρίζει με σειρά παρεμβάσεών του σε πολλούς τομείς της κοινωνικής ζωής της χώρας. Ο πρόεδρος του Συλλόγου “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερη σημαντική η πρωτοβουλία του ΞΕΕ για καθολική συνεργασία με το “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, διότι δημιουργείται ένα συνεκτικό πλέγμα ασφαλείας και φροντίδας γύρω από τα παιδιά τόσο στη διάσταση της πρόληψης της εγκληματικότητας όσο και στον τομέα της έμπρακτης προσφοράς φιλοξενίας στα παιδιά του “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024