Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤοπική συλλογική σύμβαση εργασίας ζητούν οι Κερκυραίοι ξενοδόχοι
Ανακοίνωση συμπαράστασης από το ΠΑΜΕ

Τοπική συλλογική σύμβαση εργασίας ζητούν οι Κερκυραίοι ξενοδόχοι

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους εργαζόμενους των ξενοδοχείων της Κέρκυρας με μπροστάρη το ταξικό τους σωματείο συνεχίζουν τον αγώνα τους και απεργούν στις 27 Ιουνίου, διεκδικώντας τοπική συλλογική σύμβαση εργασίας. Για […]

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους εργαζόμενους των ξενοδοχείων της Κέρκυρας με μπροστάρη το ταξικό τους σωματείο συνεχίζουν τον αγώνα τους και απεργούν<...> στις 27 Ιουνίου, διεκδικώντας τοπική συλλογική σύμβαση εργασίας.

Για άλλη μια φορά, διαλέγουν το δρόμο της ταξικής αναμέτρησης για να απαντήσουν στην εργοδοσία, στους μεγαλοξενοδόχους και στις άθλιες, εκβιαστικές μεθοδεύσεις τους. Κλιμακώνουν τον αγώνα τους αρνούμενοι να γίνουν `φρόνημα` παιδιά και `υπάκουα`, όπως τους θέλει η εργοδοσία. Αντιδράνε στην απλήρωτη δουλειά που τους επιβάλλουν. Λένε όχι στην εντατικοποίηση. Αρνούνται να τους φορτώσουν νέα βάρη στο όνομα της κρίσης στις πλάτες τους. Διεκδικούν αυξήσεις στους μισθούς και στο μεροκάματο. Διεκδικούν τον πλούτο που παράγουν.

Ο αγώνας τους είναι δίκαιος και σίγουρα θα είναι νικηφόρος. Το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους να στηρίξουν αυτόν τον αγώνα των ξενοδοχοϋπαλλήλων της Κέρκυρας γιατί είναι και δικός τους αγώνας. Η νίκη είναι και δική τους. Είναι νίκη της εργατικής τάξης, όπως ήταν και των εργαζομένων του ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗ, των εργαζομένων του Καζίνο, της Ζώνης του Περάματος και κάθε μικρή και μεγάλη νίκη της τάξης μας”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024