Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΤουριστική προβολή της Δυτικής Ελλάδας

Τουριστική προβολή της Δυτικής Ελλάδας

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τη συμμετοχή των Γενικών Γραμματέων των Περιφερειών, Δυτικής Ελλάδας κ. Τάσου Αποστολόπουλου, Πελοποννήσου κ. Φώτη Χατζημιχάλη και Ιoνίων Νήσων κ. Κώστα Γεωργαλίδη, αποφασίστηκε η από κοινού συντονισμένη τουριστική και πολιτιστική προβολή των περιφερειών πάνω σε τρεις άξονες:…

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τη συμμετοχή των Γενικών Γραμματέων<...> των Περιφερειών, Δυτικής Ελλάδας κ. Τάσου Αποστολόπουλου, Πελοποννήσου κ. Φώτη Χατζημιχάλη και Ιoνίων Νήσων κ. Κώστα Γεωργαλίδη, αποφασίστηκε η από κοινού συντονισμένη τουριστική και πολιτιστική προβολή των περιφερειών πάνω σε τρεις άξονες:

  • Ο δρόμος του πολιτισμού (Μνημεία, Μουσεία, Πολιτιστικές Εκδηλώσεις κ.ά.)
  • Ο δρόμος της θάλασσας (Λιμάνια, Αγκυροβόλια, Τόποι Φυσικού Κάλους κ.ά.)
  • Ο δρόμος του κρασιού (Κοινό προϊόν και για τις τρεις Περιφέρειες)

Στο πλαίσιο του προγράμματος προβολής προβλέπεται μεταξύ άλλων η εγκατάσταση ψηφιακών συστημάτων που θα παρέχουν πληροφορίες, η ανάδειξη αρχαιολογικών χώρων στην ευρύτερη περιοχή μέσω της προβολής τους από multimedia καθώς και η προβολή τοπικών προϊόντων και βιοτεχνιών.

Το κόστος υλοποίησης του προγράμματος και για τις τρεις Περιφέρειες, ανέρχεται στα 1.500.000 ευρώ. Πέρα από το κοινό πρόγραμμα, οι τρεις Περιφέρειες θα προχωρήσουν και σε ξεχωριστά προγράμματα τουριστικής και πολιτιστικής προβολής.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024