Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤσοχατζόπουλος: Ανεπάγγελτους και ανεκπαίδευτους προτείνει η Ν.Δ. για τον ΕΟΤ;

Τσοχατζόπουλος: Ανεπάγγελτους και ανεκπαίδευτους προτείνει η Ν.Δ. για τον ΕΟΤ;

“Η Νέα Δημοκρατία έχει αναθεωρήσει τις ιδεολογικές της θέσεις για το ρόλο του ιδιωτικού τομέα και ‘κατακεραυνώνει’ τα στελέχη του. Προφανώς προτείνει στην κυβέρνηση να απασχολεί ανεπάγγελτους και ανεκπαίδευτους, μηδέποτε […]

"Η Νέα Δημοκρατία έχει αναθεωρήσει τις ιδεολογικές της θέσεις για το ρόλο του ιδιωτικού τομέα και 'κατακεραυνώνει' τα στελέχη του. Προφανώς προτείνει<...> στην κυβέρνηση να απασχολεί ανεπάγγελτους και ανεκπαίδευτους, μηδέποτε απασχοληθέντες σε τομείς της αγοράς" αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης Άκης Τσοχατζόπουλος απαντώντας στις καταγγελίες του τομεάρχη Τουρισμού της Ν.Δ.<.> Αναστάσιου Λιάσκου σχετικά με την ανάθεση της θέσης του προέδρου του ΕΟΤ στον Γιάννη Πατέλη.

Στην απάντησή του ο κ. Τσοχατζόπουλος τονίζει ότι "ο κ. Πατέλης δεν έχει αναλάβει, ούτε εκπονεί μελέτη τουριστικής ανάπτυξης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Δεν έχει αναλάβει κανένα έργο ή μελέτη ενταγμένο στο Γ΄ ΚΠΣ, ούτε βεβαίως τη διαχείριση του ΠΕΠ Κρήτης στο Γ΄ ΚΠΣ. Ως γνωστόν δεν υπάρχουν διαχειριστές στο Γ΄ ΚΠΣ".

Αναφερόμενος στις γνώσεις και τις εμπειρίες του νέου προέδρου του ΕΟΤ ο κ. Τσοχατζόπουλος επισημαίνει ότι "βεβαίως διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα διαχείρισης, αξιολόγησης κοινοτικών προγραμμάτων και τουρισμού, εμπειρία που απέκτησε από την ανάθεση μελετών κατόπιν διαγωνισμών από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το δημόσιο στα ΜΟΠ, Α΄ΚΠΣ και Β΄ΚΠΣ" και συμπληρώνει ότι "ο κ. Πατέλης είναι ειδικός μελετητής και έχει διακριθεί διεθνώς για το ερευνητικό του έργο".

Όσον αφορά στο αν ο κ. Πατέλης θα συνεχίσει δραστηριοποιείται με την εταιρία του σε μελέτες σχετικές με τον τουρισμό, ο κ. Τσοχατζόπουλος ήταν κατηγορηματικός "εξυπακούεται ότι κάθε δραστηριότητά του ως μελετητή στον τομέα του τουρισμού παύει με την ανάληψη των καθηκόντων του".

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Πατέλης αναλαμβάνει τα καθήκοντά του επίσημα σήμερα σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στον ΕΟΤ, στις 12:00, παρουσία του υφυπουργού Ανάπτυξης Δημήτριου Γεωργακόπουλου, του Γενικού Γραμματέα Τουρισμού Δημήτριου Γεωργαράκη, εκπροσώπων του τουριστικού τομέα, διευθυντών του ΕΟΤ και άλλων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024