Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοίαΤζωάννος: Προτεραιότητα η κάλυψη των συγκοινωνιακών αναγκών των νησιών
Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής

Τζωάννος: Προτεραιότητα η κάλυψη των συγκοινωνιακών αναγκών των νησιών

«Προτεραιότητα για το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής είναι η κάλυψη των συγκοινωνιακών αναγκών των νησιών με συνεχή ποιοτική αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών. Για να επιτευχθεί αυτό, γίνεταιπάντοτε […]

«Προτεραιότητα για το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής είναι η κάλυψη των συγκοινωνιακών αναγκών των νησιών με συνεχή ποιοτική αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών. Για να επιτευχθεί αυτό, γίνεται<...>πάντοτε διαβούλευση σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ.) βάσει των προτάσεων τοπικών φορέων από διάφορες περιοχές της χώρας και χρηστών για διατύπωση γνώμης” ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και πρόεδρος του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, καθηγητής κ. Ιωάννης Τζωάννος.

Στο Σ.Α.Σ. συμμετέχουν, όπως είναι γνωστό, με δικαίωμα ψήφου εκτός από τους Γενικούς Γραμματείς του Υπουργείου και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες, εκπρόσωποι της νομαρχιακής και δημοτικής αυτοδιοίκησης (ΕΝΑΕ, ΚΕΔΚΕ), των ναυτεργατών (ΠΝΟ), του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, των ναυτικών πρακτόρων, της Ένωσης Επιχειρήσεων Ακτοπλοΐας, του συνδικάτου χερσαίων εμπορευματικών μεταφορών κ.α.

Επισημαίνεται ότι για τους διαγωνισμούς που επαναπροκηρύσσονται υπάρχουν ομόφωνες γνωμοδοτήσεις του Σ.Α.Σ., όπως υπενθύμισε ο κ. Τζωάννος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023