Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΒ. Κικίλιας: 'Στόχος μας, ο εναλλακτικός τουρισμός για τους Γάλλους Οκτώβριο, Χριστούγεννα, Φεβρουάριο και Πάσχα'
Τουριστική πολιτική

Β. Κικίλιας: 'Στόχος μας, ο εναλλακτικός τουρισμός για τους Γάλλους Οκτώβριο, Χριστούγεννα, Φεβρουάριο και Πάσχα'

Στο πλαίσιο της διπλής καμπάνιας που το Υπουργείο Τουρισμού θα κάνει με τον ΕΟΤ για το τουριστικό προϊόν του 2022, είναι να εκμεταλλευθεί τις σχολικές διακοπές των Γάλλων και να προσελκύσει ποιοτικό τουρισμό, υψηλού επιπέδου.

“Βρίσκομαι σήμερα στο Παρίσι, στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Γαλλίας και με πολύ μεγάλη ικανοποίηση ξαναβλέπω με τους συνεργάτες, τα νούμερα των Γάλλων επισκεπτών στην Ελλάδα για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο. Έχουμε σπάσει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο, οι επισκέπτες ακόμα και για τον Οκτώβριο θα είναι σε υψηλά επίπεδα”, δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας στα επίσημα εγκαίνια της τουριστικής έκθεσης IFTM – Top Resa στο Παρίσι.


Ο υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας με το Γάλλο ομόλογό του Jean-Baptiste Lemoyne.

“Στόχος μας είναι όχι μόνο να συνεχίσουμε αυτή την εξαιρετική προσπάθεια για το 2022, αλλά στρατηγικά να στοχεύσουμε στον εναλλακτικό τουρισμό που μπορούμε να προσφέρουμε τον Οκτώβριο, τα Χριστούγεννα, το Φεβρουάριο και το Πάσχα που οι Γάλλοι έχουν τις σχολικές διακοπές και μπορούν να ταξιδέψουν.

Οι Γάλλοι έχουν 16 εβδομάδες διακοπών για τα παιδιά τους, τις 8 στους καλοκαιρινούς μήνες και τις άλλες 8 μέσα στο φθινόπωρο, το χειμώνα και την άνοιξη.


Ο υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας με την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου.

Στο πλαίσιο της διπλής καμπάνιας που θα κάνουμε με τον ΕΟΤ για το τουριστικό προϊόν του 2022, στόχευσή μας είναι να εκμεταλλευτούμε τις σχολικές διακοπές και να προσελκύσουμε ποιοτικό τουρισμό, υψηλού επιπέδου, να αυξήσουμε το εισόδημα και να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας, τονώνοντας οικονομικά τη χώρα και αυτούς τους χειμερινούς μήνες, που τα έσοδα δεν είναι αυτά που έχουμε τους καλοκαιρινούς μήνες”.


Ο υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας με τον διευθυντήΠωλήσεων Δ. Ευρώπης της Aegean Air, Pierre Emmanuel Duband.

Και ο υπουργός κατέληξε στη δήλωσή του: “Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους εκθέτες μας και νομίζω ότι με πρόγραμμα, σχεδιασμό και στρατηγική θα καταφέρουμε του χρόνου να αυξήσουμε κι άλλο το προϊόν μας, να το κάνουμε ποιοτικά και προς όφελος της μέσης ελληνικής οικογένειας“.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024