Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΒασίλης Μηναΐδης: Αισιόδοξα τα μηνύματα από πολλές αγορές για τη φετινή τουριστική περίοδο

Βασίλης Μηναΐδης: Αισιόδοξα τα μηνύματα από πολλές αγορές για τη φετινή τουριστική περίοδο

Αισιόδοξος φάνηκε για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου (ΕΞΡ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), κ. Βασίλης Μηναΐδης,όσον αφορά στην φετινή τουριστική περίοδο, καθώς όπως ισχυρίστηκε […]

Αισιόδοξος φάνηκε για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου (ΕΞΡ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), κ. Βασίλης Μηναΐδης,<...>όσον αφορά στην φετινή τουριστική περίοδο, καθώς όπως ισχυρίστηκε τα μηνύματα από πολλές αγορές είναι ενθαρρυντικά.

Μιλώντας για την νόσο των πτηνών και τις επιπτώσεις στον τουρισμό ο κ. Μηναΐδης, που σε προηγούμενες δηλώσεις του είχε τονίζει ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα για τη χώρα μας, ανέφερε ότι η υπερβολική ενασχόληση με το θέμα της νόσου των πτηνών προξενεί κακό στην παγκόσμια αγορά. Ο άνευ λόγου θόρυβος από τα ΜΜΕ μόνο κακό μπορεί να κάνει αυτό το κρίσιμο διάστημα, την στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας”.

Τέλος, όσον αφορά στην αγορά της Αγγλίας, ο πρόεδρος της ΕΞΡ και της ΠΟΞ, σημείωσε, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα `Ροδιακή`, ότι “δεν συμβαδίζει με τις υπόλοιπες και ότι τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχει πτώση σε κρατήσεις και ενδιαφέρον, αλλά σε καμία περίπτωση τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά, όσο τα παρουσιάζουν κάποιοι, που κάνουν λόγο, για πτώση της τάξης του 40%.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023