Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΒράβευση με φόντο την Ακρόπολη
Με την υποστήριξη της Εταιρείας Τουριστικής & Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών

Βράβευση με φόντο την Ακρόπολη

Στο πλαίσιο ενίσχυσης των δράσεων που αφορούν στην προώθηση και προβολή της Αθήνας στο εξωτερικό, ο Δήμος Αθηναίων, μέσω της Εταιρείας Τουριστικής & Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών, υποστήριξε τη σειρά μουσικών εκδηλώσεων που πραγματοποίησε το μουσικό κανάλι MAD TV με…

Στο πλαίσιο ενίσχυσης των δράσεων που αφορούν στην προώθηση και προβολή της Αθήνας στο εξωτερικό, ο Δήμος Αθηναίων, μέσω της Εταιρείας Τουριστικής & Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών, υποστήριξε τη<...> σειρά μουσικών εκδηλώσεων που πραγματοποίησε το μουσικό κανάλι MAD TV με τίτλο “MAD Live in Athens” και που είχαν ως στόχο τη διοργάνωση μεγάλων συναυλιών με φόντο την Ακρόπολη.

Η ανταπόκριση του κόσμου στις συναυλίες ήταν μεγάλη, η δε αναφορά στην Αθήνα, τόσο στην έντυπη επικοινωνία των συναυλιών όσο και στην τηλεοπτική, υπήρξε ιδιαίτερα εκτενής. Επιπλέον, το Mad TV διακρίθηκε στα International Television Programming & Promotion Awards 2009 των New York Festivals κερδίζοντας το Silver Award για την εκπομπή Mad Live in Athens by Vodafone CU – Good Charlotte, ένα rockumentary για τη 48ωρη διαμονή του αμερικανικού group, Good Charlotte στην Αθήνα με αφορμή το live που έδωσε με φόντο την Ακρόπολη.

Ανάμεσα στα τηλεοπτικά κανάλια, τα οποία συναγωνίστηκε το Mad TV ήταν τα CNN, CBC, ESPN, The History Channel και άλλα μεγάλα διεθνή κανάλια. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το Silver Award στην ίδια κατηγορία είχε απονεμηθεί πέρυσι στην εκπομπή του CNN με τίτλο “Larry King Live 50years Of Pop Culture”, η οποία ήταν αφιερωμένη στα 50 χρόνια καριέρας του Larry King.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024