Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞΕΕ: 'Συγκινητική η ανταπόκριση των ξενοδοχείων της Αττικής για τη φιλοξενία πυρόπληκτων πολιτών'
Ξενοδοχία

ΞΕΕ: 'Συγκινητική η ανταπόκριση των ξενοδοχείων της Αττικής για τη φιλοξενία πυρόπληκτων πολιτών'

Η προσφορά δωματίων αποδείχθηκε τριπλάσια των καταγεγραμμένων αναγκών. Επιπλέον, το ΞΕΕ ανακοινώνει πως θα αναλάβει να καλύψει το κόστος φιλοξενίας, όταν συμπληρωθεί ο αριθμός των διανυκτερεύσεων που έχει προσφέρει κάθε ξενοδοχείο.

To ΞΕΕ ευχαριστεί τα ξενοδοχεία – μέλη του στην Αττική για τη συγκινητική ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα που απηύθυνε χθες για την παροχή δωρεάν φιλοξενίας σε πυρόπληκτους πολίτες από την καταστροφική πυρκαγιά στην Πεντέλη.

Η προσφορά δωματίων αποδείχθηκε τριπλάσια των καταγεγραμμένων αναγκών. Επιπλέον, το ΞΕΕ ανακοινώνει πως μετά από σχετική απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής, θα αναλάβει να καλύψει το κόστος φιλοξενίας, όταν συμπληρωθεί ο αριθμός των διανυκτερεύσεων που έχει προσφέρει κάθε ξενοδοχείο και μέχρι να υποδειχθεί στους πυρόπληκτους πολίτες, από την πλευρά της Πολιτείας, μια μονιμότερη λύση.

Για το θέμα της φιλοξενίας των πυρόπληκτων της Πεντέλης, ο πρόεδρος του ΞΕΕ κ. Αλέξανδρος Βασιλικός βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, κ. Χρήστο Τριαντόπουλο και τον υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια.

Σε σχετική δήλωσή του ο κ. Βασιλικός σημειώνει: “Είμαστε όπως πάντα στην πρώτη γραμμή της ευθύνης και της προσφοράς προς την κοινωνία. Η μεγάλη ανταπόκριση των συναδέλφων επιβεβαιώνει τις αξίες της φιλοξενίας και της αλληλεγγύης που υπηρετεί διαχρονικά και με συνέπεια ο ξενοδοχειακός κλάδος. Η προσφορά αυτή ολοκληρώνεται και με τη σημερινή απόφαση του ΞΕΕ, δίνοντας έτσι την άμεση απάντηση ανακούφισης προς τους πληγέντες συμπολίτες μας και το χρόνο που είναι απαραίτητος στην Πολιτεία για να σχεδιάσει μονιμότερες λύσεις. Στα δύσκολα, πρέπει όλοι να είμαστε ένα”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024