Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΞεκίνησε η διαφήμιση των Ολυμπιακών Αγώνων στις ΗΠΑ από τον ΕΟΤ

Ξεκίνησε η διαφήμιση των Ολυμπιακών Αγώνων στις ΗΠΑ από τον ΕΟΤ

Στην πρωτοχρονιάτικη έκδοση της εφημερίδας New York Times δημοσιεύτηκε η πρώτη διαφημιστική αγγελία σε αμερικανικά ΜΜΕ, η οποία είναι ολοσέλιδη, έγχρωμη, και βρίσκεται στις εσωτερικές σελίδες, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004…

Στην πρωτοχρονιάτικη έκδοση της εφημερίδας New York Times δημοσιεύτηκε η πρώτη διαφημιστική αγγελία σε αμερικανικά ΜΜΕ, η οποία είναι ολοσέλιδη<...>, έγχρωμη, και βρίσκεται στις εσωτερικές σελίδες, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Το κεντρικό μήνυμα της διαφήμισης του ΕΟΤ και των Ολυμπιακών Αερογραμμών ήταν: “Ελλάδα 2004. Λάβετε θέσεις. Έτοιμοι. Επισκεφθείτε” ή όπως είναι ακριβώς στα αγγλικά “Greece 2004. On your marks. Get set, visit”. Επίσης, στις ηλεκτρονικές σελίδες της εφημερίδας Wall Street Journal γίνεται αναφορά σε επιχειρηματικές προοπτικές αμερικανικών εταιριών κατά το 2004. Στο ρεπορτάζ σημειώνεται η προοπτική δημιουργίας θετικού διαφημιστικού περιβάλλοντος μέσα στην τρέχουσα χρονιά “ειδικότερα με τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας”.

Εν τω μεταξύ, η εφημερίδα Newsday, σε ολοσέλιδο φωτο-ρεπορτάζ απ` όλο τον κόσμο για τις πρωτοχρονιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις, δημοσίευσε φωτογραφία της Ακρόπολης, με φωτισμένο το Παρθενώνα και με λεζάντα: `Στην Αθήνα πυροτεχνήματα λάμπουν πάνω από τον Παρθενώνα με ιστορία 2.500 χρόνων, καθώς ξεκίνησε η υποδοχή του 2004 και η αντίστροφη μέτρηση για τους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες`. Εικόνες από τους γιορτασμούς στην Αθήνα, για την υποδοχή της νέας χρονιάς, πρόβαλαν αρκετά αμερικανικά τηλεοπτικά κανάλια, κάνοντας ειδική αναφορά στο γεγονός ότι το 2004 οι Ολυμπιακοί Αγώνες επιστρέφουν στη χώρα απ` όπου ξεκίνησαν.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024