Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΞεκινούν οι συζητήσεις μεταξύ MIG και κυβέρνησης για την Ολυμπιακή
Αποκρατικοποίηση Ο.Α.

Ξεκινούν οι συζητήσεις μεταξύ MIG και κυβέρνησης για την Ολυμπιακή

Ξεκινούν αύριο, Τρίτη 10 Φεβρουαρίου οι συζητήσεις μεταξύ των συμβούλων της κυβέρνησης και της MIG, που πρώτη εκδήλωσε το ενδιαφέρον της στη δημόσια πρόσκληση, την οποία απηύθυνε η κυβέρνηση για την αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης…

Ξεκινούν αύριο, Τρίτη 10 Φεβρουαρίου οι συζητήσεις μεταξύ των συμβούλων της κυβέρνησης και της MIG, που πρώτη εκδήλωσε το ενδιαφέρον της<...> στη δημόσια πρόσκληση, την οποία απηύθυνε η κυβέρνηση για την αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης, αρμόδιος για την αποκρατικοποίηση της Ο.Α.

Ειδικότερα, ο υπουργός Ανάπτυξης έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Την Τρίτη ξεκινούν οι συζητήσεις μεταξύ των συμβούλων της Κυβέρνησης και της MIG, που πρώτη εκδήλωσε το ενδιαφέρον της στη δημόσια πρόσκληση, την οποία απηύθυνε η κυβέρνηση για την αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόσκληση αυτή είναι ανοιχτή σε οποιονδήποτε άλλον επενδυτή εκφράσει σχετικό ενδιαφέρον, με δημόσια δήλωσή του. Αυτονόητο είναι ότι η επισημοποίηση της όποιας συμφωνίας για την αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής θα λάβει χώρα μετά τη σχετική έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής”.

Εν τω μεταξύ, με δήλωσή του στο “Βήμα της Κυριακής”, ο υπουργός Οικονομίας κ. Γιάννης Παπαθανασίου, καλεί τον κ. Θ. Βασιλάκη της Aegean να επιδείξει ενδιαφέρον για την Ολυμπιακή. Η δήλωση του κ. Παπαθανασίου έχει ως εξής: “Όποιος επιχειρηματίας θέλει και έχει τα χρήματα, περιλαμβανομένου και του κ. Θ. Βασιλάκη της Aegean, μπορεί να έλθει για την Ολυμπιακή”.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόταση της MIG αφορά το σύνολο της Ολυμπιακής (πτητικό κομμάτι, τεχνική βάση και επίγεια εξυπηρέτηση) και μπορεί να φτάσει έως και τα 200 εκατ. ευρώ.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023
18/09/2023
15/09/2023